ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα δικαστική ήττα για το στρατόπεδο Τραμπ

Η απόφαση είναι άλλο ένα σημαντικό πλήγμα στην προσπάθεια των Ρεπουμπλικάνων να ανατρέψουν τα αποτελέσματα των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου

Kathimerini.gr

Ομοσπονδιακό Εφετείο των ΗΠΑ απέρριψε σήμερα το αίτημα της εκστρατείας του Ρεπουμπλικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, που ζητούσε να εμποδίσει την ανακήρυξη του Τζο Μπάιντεν ως νικητή των εκλογών στην Πολιτεία της Πενσιλβάνιας.

Η απόφαση αυτή είναι άλλο ένα σημαντικό πλήγμα στην προσπάθεια των Ρεπουμπλικάνων να ανατρέψουν τα αποτελέσματα των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου.

«Οι ελεύθερες, δίκαιες εκλογές είναι η ψυχή της δημοκρατίας μας. Οι κατηγορίες περί μεροληψίας είναι σοβαρές. Όμως το να χαρακτηρίζεις τις εκλογές άδικες, δεν τις καθιστά άδικες», έγραψε ο Στέφανος Μπίμπας, εκ μέρους του τριμελούς Εφετείου. «Οι κατηγορίες απαιτούν συγκεκριμένους ισχυρισμούς και στη συνέχεια αποδείξεις. Δεν έχουμε τίποτα από τα δύο», πρόσθεσε.

Οι Ρεπουμπλικάνοι θα μπορούσαν τώρα να προσφύγουν στο Ανώτατο Δικαστήριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

Απειλεί το σκάνδαλο Επσταϊν να φουντώσει τον αντισυστημικό θυμό; Ή είναι θόρυβος που θα κοπάσει;
 |  ΚΟΣΜΟΣ
X

Μπες στο μυαλό των
αγαπημένων σου αρθρογράφων

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ