ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν εργάζεται κατά κύριο λόγο εξ αποστάσεως

Ο Ρώσος Πρόεδρος στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά του κορωνοϊού θα εργάζεται κυρίως μέσω τηλεδιασκέψεων

ΚΥΠΕ

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά του κορωνοϊού θα εργάζεται κυρίως μέσω τηλεδιασκέψεων, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου Προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, ο οποίος πρόσθεσε ότι σήμερα, 1η Απριλίου, θα πραγματοποιήσει σύσκεψη για πρώτη φορά με τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης από την κατοικία του στο Νόβο Αγκαριόβο.

"Αυτή είναι μια καινοτομία η οποία αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες της τεχνολογίας για να διασφαλίσει τη μορφή της εξ αποστάσεως εργασίας", δήλωσε ο Πεσκόφ, προσθέτοντας ότι αργότερα θα πραγματοποιηθεί μια ακόμη σύσκεψη κεκλεισμένων των θυρών. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου Προέδρου δήλωσε επίσης ότι στο Κρεμλίνο λαμβάνονται όλα τα προληπτικά μέτρα που απαιτεί η αντιμετώπιση του κορωνοϊού. "Βλέπετε ότι ο Πρόεδρος προτιμάει αυτές τις μέρες να τα κάνει όλα επίσης εξ αποστάσεως, επίσης σε μορφή on-line. Όπως επίσης προτιμάει για όλες αυτές τις τηλεδιασκέψεις να χρησιμοποιεί, όπως εξυπακούεται, ασφαλή κανάλια επικοινωνίας".

Η ανακοίνωση αυτή του Κρεμλίνου γίνεται μία ακριβώς ημέρα αφότου έγινε γνωστό ότι ο αρχίατρος του νοσοκομείου αναφοράς για τον κορωνοϊό στην Κομμουνάρκα, ο Ντενίς Προτσένκο, με τον οποίο είχε συναντηθεί την περασμένη εβδομάδα κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο νοσοκομείο, διαγνώσθηκε, με κορωνοϊό. Στο ερώτημα αν οι αξιωματούχοι που συνόδευαν τον Πούτιν κατά την επίσκεψη του αυτή στο νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό στην Κομμουνάρκα, θα μπουν σε καραντίνα, ο Πεσκόφ δήλωσε ότι όλοι όσοι ήταν μαζί με τον Πρόεδρο στην Κομμουνάρκα υποβάλλονται καθημερινά σε τεστ, όπως υποβάλλεται και ο ίδιος.

Ο Πεσκόφ ευχήθηκε στον αρχίατρο του νοσοκομείου της Κομμουνάρκα Ντενίς Προτσένκο καλή ανάρρωση. "Ας ευχηθούμε όλοι μαζί στον γιατρό καλή ανάρρωση. Ας τον χειροκροτήσουμε. Ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει στη δουλειά του". Ωστόσο ο εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου δήλωσε ότι ο Κρεμλίνο δεν γνώριζε αν ο αρχίατρος του νοσοκομειακού συγκροτήματος της Κομμουνάρκα Ντενίς Προτσένκο είχε κάνει τεστ κορωνοϊού πριν τον επισκεφθεί ο Πρόεδρος. "Δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτό. Επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά ότι ο ίδιος (ο επικεφαλής γιατρός) δεν ήξερε καν ότι θα τον επισκεφθεί ο Πρόεδρος".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση