ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ουκρανία και σύμμαχοι εργάζονται για σχέδιο εκεχειρίας»

«Αποφασίσαμε ότι θα εργαστούμε πάνω σε αυτό την επόμενη εβδομάδα ή τις επόμενες δέκα ημέρες», δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος στο Axios

Kathimerini.gr

Η Ουκρανία και οι σύμμαχοί της συμφώνησαν να εργαστούν για να διαμορώσουν σχέδιο κατάπαυσης του πυρός τις επόμενες δέκα ημέρες, δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Axios, μετά την πρόταση του προέδρου των ΗΠΑ να σταματήσει ο πόλεμος στις τρέχουσες γραμμές.

«Αποφασίσαμε ότι θα εργαστούμε πάνω σε αυτό την επόμενη εβδομάδα ή τις επόμενες δέκα ημέρες», δήλωσε σε συνέντευξή του στο Axios που δημοσιεύτηκε σήμερα, Δευτέρα.

Ο Ζελένσκι πρόσθεσε ότι η Ουκρανία – με σκοπό να πιέσει τη Ρωσία για συνομιλίες – ζητά από την κυβέρνηση των ΗΠΑ εκτός από πυραύλους Tomahawk «παρόμοια πράγματα» που δεν απαιτούν μακρά εκπαίδευση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση