ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Σαουδική Αραβία προοδεύει: Συμβούλιο Γυναικών χωρίς γυναίκες...!

Οι γυναίκες βρίσκονταν σε άλλη αίθουσα και συμμετείχαν με live streaming

ΠΗΓΗ: skai.gr

Η πρωτοβουλία της Σαουδικής Αραβίας να δώσει δημόσιο βήμα στις γυναίκες στο Συμβούλιο Γυναικών στην επαρχία Κασίμ θα μπορούσε να είναι ένα αρκετά θετικό βήμα για τη χώρα αν οι διοργανωτές είχαν προνοήσει για μια λεπτομέρεια...να καλέσουν και γυναίκες στο πάνελ των ομιλητών!

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν μετά την εκδήλωση δείχνουν την ηχηρή απουσία των γυναικών από το Συμβούλιο γυναικών στο πάνελ τη στιγμή που 13 άνδρες πλαισιώνουν τη σκηνή.

Οι γυναίκες, που αναγκαστικά δεν μπορούσαν να λείπουν, βρίσκονταν σε μια άλλη αίθουσα και το live streaming ευτυχώς βοήθησε στη συμμετοχή τους στη συνάντηση.

Στη συζήτηση παρευρέθη και ο κυβερνήτης της Κασίμ, ο πρίγκιπας Faisal bin Mishal bin Saud ο οποίος δήλωσε την υπερηφάνεια του για τη διοργάνωση του πρώτου Συμβουλίου του είδους στη χώρα.

«Στην Κασίμ αντιμετωπίζουμε όλες τις γυναίκες ως αδερφές μας και νιώθουμε υπεύθυνοι στο να δημιουργήσουμε καινούριες ευκαιρίες γι’ αυτές» είπε.

Επικεφαλής του Συμβουλίου ήταν η γυναίκα του κυβερνήτη, η πριγκίπισσα Abir bint Salman η οποία όμως δεν είναι σε καμία από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα social media.

Στη Σαουδική Αραβία προωθείται μια κυβερνητική πολιτική διαχωρισμού των φύλων και αυτό σημαίνει ότι η χώρα ίσως αναγκαστεί να χάσει κάποιους από τους αυστηρούς της νόμους για τις γυναίκες.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Παράξενα: Τελευταία Ενημέρωση