ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ρωσία: Κλείνει από τα μεσάνυχτα ο εναέριος χώρος

Οι ρωσικές αεροπορικές εταιρείες θα εξακολουθήσουν να πραγματοποιούν πτήσεις μόνο για τον επαναπατρισμό των Ρώσων που βρίσκονται στο εξωτερικό ή έπειτα από ειδική άδεια

Kathimerini.gr

Η ρωσική κυβέρνηση ζήτησε σήμερα από την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας να αναστείλει όλες τις διεθνείς τακτικές και τσάρτερ πτήσεις από και προς τη Ρωσία από τα μεσάνυκτα, στο πλαίσιο των μέτρων με στόχο να επιβραδυνθεί ο ρυθμός διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Οι ρωσικές αεροπορικές εταιρείες θα εξακολουθήσουν να πραγματοποιούν πτήσεις μόνο για τον επαναπατρισμό των Ρώσων που βρίσκονται στο εξωτερικό ή έπειτα από ειδική άδεια.

Σύμφωνα με τον τελευταίο επίσημο απολογισμό, η Ρωσία έχει 658 κρούσματα κορωνοϊού σε 55 περιοχές από τότε που εμφανίστηκε η επιδημία.

Την Τετάρτη, σε σπάνιο τηλεοπτικό διάγγελμα, ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν είπε ότι «η επιδημία του κορονοϊού εξαπλώνεται ραγδαία παγκοσμίως, σε πολλές χώρες ο αριθμός των κρουσμάτων συνεχίζει να αυξάνεται, η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται υπό απειλή», επισημαίνοντας στους Ρώσους ότι μπροστά στη νόσο COVID-19 «το ασφαλέστερο αυτή τη στιγμή είναι να είστε στο σπίτι σας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση