ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σοϊγκού: Η Μόσχα θα πρέπει να χρησιμοποιήσει προχωρημένα οπλικά συστήματα στην Ουκρανία

«Νέοι τρόποι για να χρησιμοποιηθούν στη μάχη δοκιμάζονται», τόνισε ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας

ΠΗΓΗ: Reuters

Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας δήλωσε ότι οι ένοπλες δυνάμεις θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τώρα νέα προχωρημένα οπλικά συστήματα στη σύγκρουση στην Ουκρανία. «Πρέπει να συνεχίσουμε τον εκσυγχρονισμό και τη δημιουργία υποσχόμενων συστημάτων με τη συνεπακόλουθη χρήση τους στην διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης», δήλωσε ο Σεργκέι Σοϊγκού σε μια συνάντηση στρατηγών στο υπουργείο Άμυνας.

Ο Σοϊγκού, ένας από τους πιο στενούς συμμάχους του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, δεν διευκρίνισε ποια προχωρημένα όπλα θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν, αν και είπε πως θέλει να συζητήσει με τους στρατηγούς νέους τρόπους βελτίωσης των επιθέσεων με πυροβολικό και πυραύλους. «Νέοι τρόποι για να χρησιμοποιηθούν στη μάχη δοκιμάζονται», τόνισε, χωρίς να δίνει διευκρινίσεις.

Στην Ουκρανία, πρόσθεσε, τα πυρά κατά πυροβολαρχιών βελτιώνονται χρησιμοποιώντας συστήματα ρουκετών μεγάλου βεληνεκούς όπως το Tornado-S και τα ισχυρά συστήματα πυροβολικού “Malka“. «Αυτό καθιστά δυνατό να πληγούν αποτελεσματικά ξένα συστήματα ρουκετών και πυροβολικού», επισήμανε. Οι δηλώσεις του μεταδόθηκαν από τη ρωσική κρατική τηλεόραση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Ukraine  |  Ρωσία  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Reuters

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση