ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στοκχόλμη: Πού στρέφεται η έρευνα για το λεωφορείο που έπεσε σε στάση

Υπήρξαν έξι θύματα στο περιστατικό, ανέφερε εκπρόσωπος των υπηρεσιών διάσωσης της Στοκχόλμης, με τον ίδιο να μη δίνει τον ακριβή αριθμό των νεκρών ή των τραυματιών

Kathimerini.gr

Αρκετοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν στο κέντρο της Στοκχόλμης το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ένα λεωφορείο έπεσε σε στάση λεωφορείου, ανέφερε η σουηδική αστυνομία, τονίζοντας ότι δεν έχει πληροφορίες που να υποδηλώνουν ότι επρόκειτο για επίθεση.

Υπήρξαν έξι θύματα στο περιστατικό, ανέφερε εκπρόσωπος των υπηρεσιών διάσωσης της Στοκχόλμης, με τον ίδιο να μη δίνει τον ακριβή αριθμό των νεκρών ή των τραυματιών. Ο εκπρόσωπος ανέφερε επίσης ότι δεν υπήρχαν επιβάτες στο λεωφορείο εκείνη τη στιγμή.

«Η υπόθεση διερευνάται ως ακούσια ανθρωποκτονία. Ο οδηγός του λεωφορείου έχει συλληφθεί», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Μια φωτογραφία στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Aftonbladet έδειχνε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στο σημείο να περιβάλλουν ένα μπλε διώροφο λεωφορείο, με συντρίμμια να είναι διασκορπισμένα γύρω από το όχημα.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στο Πανεπιστήμιο Royal Institute of Technology, ανέφερε η αστυνομία.

«Δεν γνωρίζουμε ακόμη την αιτία, αλλά αυτή τη στιγμή οι σκέψεις μου είναι κυρίως με όσους έχουν πληγεί και τις οικογένειές τους», δήλωσε ο πρωθυπουργός Ουλφ Κρίστερσον σε ανάρτηση στην πλατφόρμα X.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση