ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κ. Βουτσάς και Λ. Λοϊζίδης έκλεψαν την παράσταση

Το Σάββατο στον ΑΝΤ1 ώρα 9:00 η μετάδοση των JW Man of the year awards.

Mε πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 1 Μαρτίου 2010, η 9η απονομή των βραβείων του περιοδικού «MΑΝ», Johnnie Walker Man Of The Year Awards.

Ο παλαιότερος κυπριακός θεσμός βραβείων αποτυπώνει τις τάσεις της χρονιάς που πέρασε, στοχεύοντας στη βράβευση των ανδρών της χρονιάς που ξεχώρισαν στον τομέα τους για τα επιτεύγματα τους αλλά και για το πνεύμα, το ήθος και τον χαρακτήρα τους.

Την εκδήλωση παρουσίασαν ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και διευθυντής του "Love Radio" Τάσος Τρύφωνος μαζί με την δημοφιλή παρουσιάστρια και μαέστρο Ευγενία Μανωλίδου.

Τα βραβεία Johnnie Walker Man Of The Year Awards τίμησαν με την παρουσία τους στο κατάμεστο και εντυπωσιακά διακοσμημένο Pavilion στη Λευκωσία, πολιτικοί αρχηγοί, βουλευτές, επιχειρηματίες, διευθυντές ΜΜΕ και γνωστές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού κόσμου της Κύπρου.
Παράλληλα, στην χθεσινή εκδήλωση ήρθαν προσκεκλημένοι των Ειδικών Εκδόσεων και αγαπημένα πρόσωπα του ελληνικού star system όπως οι Μαριέττα Χρουσαλά, Χάρης Ασημακόπουλος, Χριστίνα Αλεξανιάν, Ρία Αντωνίου, ο φωτογράφος Γιώργος Καλφαμανώλης, ο επιχειρηματίας Ηλίας Πανταζόπουλος και ο διευθυντής του περιοδικού «Life & Style» Χρήστος Ζαμπούνης.

Το καλλιτεχνικό κομμάτι της λαμπερής βραδιάς ανέλαβε το δημοφιλές συγκρότημα Onirama που ενθουσίασε τους καλεσμένους με τις επιτυχίες του, μαζί με τους Hovig και Πωλίνα οι οποίοι αναδείχθηκαν και έγιναν αγαπητοί μέσα από το X Factor II.

Άντρας της χρονιάς αναδείχτηκε ο σεναριογράφος και ηθοποιός Λώρης Λοϊζίδης, Έλληνας της χρονιάς ο διευθυντής του Μουσείου Ακρόπολης Δημήτρης Παντερμαλής, ενώ το βραβείο Τιμής Ένεκεν δόθηκε στον Έλληνα ηθοποιό Κώστα Βουτσά για τη μεγάλη προσφορά του στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Νικητές στις άλλες κατηγορίες αναδείχθηκαν οι:

  • Δημοσιογράφος Ηλεκτρονικών ΜΜΕ 2009: Offsite - Πάμπος Κασκάνης, Αντρέας Χατζηκυριάκος και Νικόλας Καρύδης
  • Δημοσιογράφος εντύπων 2009: Μιχάλης Ιγνατίου
  • Επιχειρηματίας/manager της χρονιάς 2009: Χαράλαμπος Πηλακούτας
  • Αθλητής της χρονιάς 2009: Κυριάκος Ιωάννου
  • Ηθοποιός της χρονιάς 2009: Λώρης Λοϊζίδης
  • Τέχνη και Δημιουργία 2009: Μιχάλης Πιερής
  • Επιστήμονας της χρονιάς 2009: Μάριος Δρουσιώτης

Για την ανάδειξη των βραβείων Johnnie Walker Man Of The Year Awards ψήφισαν 200 αναγνώστες του περιοδικού «Man» και 70 προσωπικότητες της κυπριακής κοινωνίας, ευρείας αποδοχής.

www.kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση