ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αθώος ο Μάρκος και από το Ανώτατο - Απορρίφθηκε η έφεση Παπακώστα

Το Ανώτατο Δικαστήριο τον αθώωσε σε σχέση με την τραγωδία στο Μαρί

Newsroom K

Αθώος ο Μάρκος Κυπριανού στην πολύκροτη υπόθεση της τραγωδίας της 11ης Ιουλίου του 2011, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Το Ανώτατο Δικαστήριο δεν προχώρησε να εξετάσει την ουσία της έφεσης της Γενικής Εισαγγελίας κατά Μάρκου Κυπριανού για την  υπόθεση του Μαρί λόγω ισοψηφίας των δικαστών κατά πόσο θα έπρεπε να υπήρχαν λόγοι για να γίνει αποδεκτή η έφεση.

Την ίδια ώρα η το Ανώτατο απέρριψε την έφεση του πρώην ΥΠΑΜ, Κώστα Παπακώστα, κρίνοντας ότι η αρχική καταδικαστική απόφαση είναι ορθή.

Aθώος ο Νικολάου - Παραμένουν στη φυλακή Χαραλάμπους και Λοϊζίδης
Για την ίδια υπόθεση, αθώος κρίθηκε και ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Ανδρέας Νικολάου, ο οποίος από αύριο επιστρέφει στα καθήκοντά του.

Για τον Χαράλαμπο Χαραλάμπους, Υποδιευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τον Ανδρέα Λοιζίδη, Διοικητής της ΕΜΑΚ, το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε τις εφέσεις τους και ως εκ τούτου παραμένουν στην φυλακή.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ιδρύει Ινστιτούτο για τη Δημόσια Ασφάλεια, την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο  και την Εθνική Ασφάλεια

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ιδρύει Ινστιτούτο για τη Δημόσια Ασφάλεια, την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο και την Εθνική Ασφάλεια

Το Ινστιτούτο προσφέρει διαθεματική επαγγελματική κατάρτιση σε σχετικούς τομείς, υπό το πρίσμα της «Συγκλίνουσας Ασφάλειας» ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ