ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Tρεις συλλήψεις παράνομων μεταναστών στον Πύργο Τηλλυρίας

Αναμένεται αύριο να προσαχθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στη σύλληψη για παράνομη είσοδο τριών εκ των μεταναστών, που αφίχθησαν χθες πριν τα μεσάνυχτα στην περιοχή Ακτή, έδαφος του χωριού Πηγαίνια, προχώρησε η Αστυνομία. Οι τρεις υποβλήθηκαν σε πολύωρη ανάκριση από μέλη του Αστυνομικού σταθμού Κάτω Πύργου Τηλλυρίας και ακολούθως από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων του αστυνομικού σταθμού Ευρύχου.

Οι τρεις παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι είχαν έρθει και στο παρελθόν στην Κύπρο, όπως φαίνεται και είχαν απελαθεί, αναμένεται αύριο να προσαχθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου. Στο μεταξύ, τέσσερις από τους μετανάστες μεταφέρθηκαν από νωρίς το πρωί στο Κέντρο φιλοξενίας αιτητών ασύλου, ενώ οι δύο κρατήθηκαν για νοσηλεία στο ΓΝ Πάφου.

Στο σύνολο τους στις ακτές του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας αφίχθησαν 15 μετανάστες, ωστόσο έξι εξ αυτών τρεις γυναίκες και τρία παιδιά κατάφεραν να διαφύγουν με την Αστυνομία να διεξάγει εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Στις 5 Οκτωβρίου, στην 20η Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες θα περπατήσουμε μαζί για κάθε γυναίκα με μεταστατικό καρκίνο του μαστού ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΥΓΕΙΑ