ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αρχίζει η τελευταία φάση αναβάθμισης της Λεωφ. Κέννεντυ στους Αγ. Ομολογητές

Η ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ξεκινούν αυτή τη βδομάδα, στις 27 Νοεμβρίου οι κατασκευαστικές εργασίες της τελευταίας φάσης του έργου αναβάθμισης της Λεωφόρου Κέννεντυ, στους Αγίου Ομολογητές, που βρίσκεται σε εξέλιξη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας.

Πιο συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει η Γ’ Φάση του Έργου που αφορά το τμήμα μεταξύ των οδών 25ης Μαρτίου και Εσπερίδων, με τις εργασίες να ξεκινούν από το βόρειο πεζοδρόμιο. Οι εργασίες στο βόρειο πεζοδρόμιο αναμένεται να έχουν διάρκεια 2 εβδομάδων, ενώ η συνολική χρονική διάρκεια της Γ’ φάσης αναμένεται να είναι ένας μήνας, αναφέρεται.

Θα παραδοθεί στην κυκλοφορία, με αμφίδρομη τροχαία κίνηση, η Β’ Φάση του Έργου, μεταξύ των οδών Εσπερίδων και Καρπενησίου και οι νέες θέσεις στάθμευσης κατά μήκος της νότιας πλευράς, της συγκεκριμένης φάσης, θα τεθούν σε λειτουργία, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται ακόμα ότι το τμήμα αυτό, όπως επίσης και το παραδοθέν τμήμα της Φάσης Α’, θα έχουν προσωρινή σήμανση και οδόστρωμα, συνεπώς καλούνται οι οδηγοί να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή.

Κατά τη διάρκεια της Γ’ Φάσης, στο μήκος της Λεωφόρου Κέννεντυ όπου θα εκτελούνται οι εργασίες (μεταξύ των οδών 25ης Μαρτίου και Εσπερίδων) θα ισχύουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Θα είναι επιτρεπτή μόνο η τροχαία κυκλοφορία προς την ανατολή (προς Λ. Λεμεσού). Η κυκλοφορία προς το δυτικό τμήμα της Λεωφόρου Κέννεντυ (προς Λ. Νίκης) θα πραγματοποιείται μέσω των οδών Εσπερίδων, Ρήγα Φεραίου, Πήγασου, 25ης Μαρτίου και Θάσου.

Η κυκλοφορία προς τη Λεωφόρο Νίκης θα πραγματοποιείται μέσω των οδών Εσπερίδων και Ρήγα Φεραίου, αναφέρει ο Δήμος Λευκωσίας.

Η κυκλοφορία προς τις παρόδους δεν θα διαφοροποιηθεί, ενώ κατάλληλη σήμανση θα τοποθετηθεί σε όσες παρόδους θα καταστούν προσωρινά αδιέξοδοι.

Ο Δήμος Λευκωσίας, καταλήγοντας αναφέρει ότι, εκτιμά την κατανόηση των επηρεαζόμενων δημοτών για την προσωρινή ταλαιπωρία, ενώ οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Ο ελέφαντας στο δωμάτιο

«Παρόλο που ο όρος "Ελέφαντας στο Δωμάτιο"είναι Αμερικανική ορολογία κι οι δικοί μας ψευδοπολιτικοί ώς ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  11:04

Αδάμος Αδάμου: Κλείνει ο κύκλος μου στη βουλή, όχι όμως στην πολιτική

«Το ΑΚΕΛ μετά από δύο ΟΛΕΘΡΙΕΣ επιλογές του ιδίου ανθυποψηφίου του μη εκλεγόμενου Σταύρου Μαλά, κατάφερε ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  10:47

ΟΕΛΜΕΚ: Χωρίς προβλήματα η τηλεκπαίδευση αυτή την εβδομάδα

«που το ξερετε ρε χαχες?»
μαρουλα  |  09:55

ΟΕΛΜΕΚ: Χωρίς προβλήματα η τηλεκπαίδευση αυτή την εβδομάδα

«που το ξερετε ρε χαχες?»
μαρουλα  |  09:55

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση