ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυτό είναι το σημείο «μηδέν» της φονικής πυρκαγιάς

Ως ύποπτος συνελήφθη 67χρονος εναντίον του οποίου προέκυψε μαρτυρία

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Στο σημείο «μηδέν» ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λουκά

Η φονική πυρκαγιά η οποία ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (3/7) είναι η καταστροφικότερη από καταβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ως ύποπτος συνελήφθη 67χρονος εναντίον του οποίου προέκυψε μαρτυρία.

Ο 67χρονος αρνείται ανάμειξη στην πρόκληση της φονικής πυρκαγιάς ενώ το πρωί τέθηκε υπό 8ήμερη κράτηση από το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού. Οι ισχυρισμοί του αντικρούονται από μαρτυρίες που εξασφάλισε η Αστυνομία.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι στις 10:00 μετέβη για να ποτίσει τα εσπεριδοειδή και τα οπωροφόρα δέντρα του στο χωράφι του, το οποίο όπως σημειώθηκε στο δικαστήριο, υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να εισέλθει κάποιος σε αυτό, λόγω του δύσβατου της περιοχής. Ακολούθως, γύρω στις 13:00 μετέβη στο καφενείο του Αρακαπά, όπου υποστηρίζει ότι ανέφερε σε μάρτυρα πως μυρίζει καπνός και κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο το 112 και ανάφερε ότι αντιλήφθηκε να ξεσπά φωτιά στις 13:53.

Ο ισχυρισμός αυτός, υπέδειξε ο αστυνομικός ανακριτής, αντικρούεται από τον μάρτυρα, ο οποίος σε κατάθεση του είπε ότι αυτός ανέφερε στον ύποπτο ότι μυρίζει καπνός και πρέπει να έχει φωτιά και πως ο 67χρονος, αφού ήπιε τον καφέ του, ανέφερε πως θα μετέβαινε στο καφενείο του χωριού Επταγώνια.

«Όχι δεν έκαμα τέτοιο πράγμα», ανέφερε ο 67χρονος όταν εκτελέστηκε, το βράδυ του Σαββάτου, το ένταλμα σύλληψης του, ενώ το πρωί παρουσιάστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο και επαναλαμβάνοντας ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση.

Ποιο κάτω είναι το σημείο «μηδέν» το οποίο επισκέφθηκε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση