ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυτοί οι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω καρναβαλίστικων εκδηλώσεων

Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Λόγω της διεξαγωγής καρναβαλίστικων εκδηλώσεων στις πόλεις της Λεμεσού, της Λάρνακας και της Λευκωσίας, επηρεάζονται κεντρικοί δρόμοι των τριών πόλεων, οι οποίοι θα κλείσουν για την τροχαία κυκλοφορία.

Στη Λεμεσό, λόγω της διεξαγωγής της παιδικής καρναβαλίστικης παρέλασης, θα κλείσει από τις 10π.μ. το τμήμα του παραλιακού δρόμου της πόλης, από τη συμβολή του με την λεωφόρο Μακαρίου (Εναέριος), μέχρι τη συμβολή του με την οδό Δημήτρη Νικολαΐδη (Παλιό Λιμάνι).

Στη Λάρνακα, λόγω καρναβαλίστικης παρέλασης είναι ήδη κλειστή η λεωφόρος Αθηνών (Φοινικούδες), ενώ από τη 1μ.μ. θα κλείσει η μία λωρίδα της λεωφόρου Μακαρίου, από τη συμβολή της με την οδό Φίλιου Τσιγαρίδη, μέχρι και τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αθηνών (φώτα Αστυνομίας). Ταυτόχρονα κλειστή από τη 1μ.μ., θα είναι η πλατεία Βασιλέως Παύλου και η οδός Ζήνωνος Κιτιέως, από την πλατεία Βασιλέως Παύλου, μέχρι και την συμβολή της με την οδό Ζήνωνος Πιερίδη.

Στη Λευκωσία, λόγω της καρναβαλίστικης παρέλασης του Δήμου Αγλαντζιάς, θα παραμείνει από τις 8π.μ. μέχρι και τις 4μ.μ. σήμερα, η λεωφόρος Κυρηνείας στην Αγλαντζία. Ο δρόμος θα είναι κλειστός από την συμβολή του με τη λεωφόρο Λεμεσού, μέχρι και τη συμβολή του με την οδό Αρχαίων Σόλων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση