ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βροχές και ισχυροί άνεμοι - Το καιρικό μενού

Αύριο, η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, ενώ στα ανατολικά παράλια, δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί στα νότια και τα ανατολικά λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια παράλια θα παραμείνει μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες μετά το μεσημέρι αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά μέτριοι 4 μποφόρ, αλλά σύντομα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά στα νότια και τα ανατολικά λίγο ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια μέχρι ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά γενικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 28 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα νότια και τα ανατολικά λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια παράλια θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, για να καταστεί αργότερα τοπικά ταραγμένη.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά, κυρίως στα ανατολικά, αυξημένες νεφώσεις. Το Σάββατο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μέχρι το Σάββατο μικρή πτώση, για να κυμανθεί λίγο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Κυριακή θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση