ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δεν παραδέχεται την κατοχή κοκαΐνης με σκοπό την προμήθεια 30χρονος

Δήλωσε παραδοχή που αφορά επίθεση κατά γυναίκας αστυνομικού της ΥΚΑΝ κατά τη σύλληψή του

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Μη παραδοχή σε δύο εκ των τριών κατηγοριών που αντιμετωπίζει και που αφορούν στην κατοχή με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο κοκαΐνης συνολικού βάρους 1 κιλού και 548 γραμμαρίων, απάντησε σήμερα ο 30χρονος κατηγορούμενος στην υπόθεση.

Ο 30χρονος δήλωσε παραδοχή στην 3η κατηγορία που αντιμετωπίζει και που αφορά στην επίθεση κατά γυναίκας αστυνομικού της ΥΚΑΝ κατά τη στιγμή της σύλληψης του.

Ο ύποπτος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας στις 31 Μαΐου 2019 σε επιχείρηση κατά την οποία εντοπίστηκε στην πατρική του κατοικία του η ποσότητα των ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση την εν λόγω οικία. Όταν ο 30χρονος εξήλθε της κατοικίας του, τα μέλη της Αστυνομίας τον προσέγγισαν για να τον ενημερώσουν ότι είχε εκδοθεί δικαστικό ένταλμα έρευνας της οικίας του, σχετικά με υπόθεση ναρκωτικών.Τότε ο 30χρονος έσπρωξε την Αστυνομικό με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας.

Τα μέλη της Αστυνομίας τον ανέκοψαν και προχώρησαν στη σύλληψη του για τα αυτόφωρα αδικήματα της επίθεσης και της παρεμπόδισης Αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντος του.

Ακολούθως διενήργησαν έρευνα στην κατοικία όπου εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης η οποία βρισκόταν κρυμμένη μέσα σε κρύπτη με αποτέλεσμα ο 30χρονος να συλληφθεί εκ νέου για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και να τεθεί υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Κακουργιοδικείο όρισε την υπόθεση για ακρόαση και επιβολή ποινής στην κατηγορία που παραδέχθηκε στις 8 Νοεμβρίου, στις 9 το πρωί. Μέχρι τότε ο κατηγορούμενος θα παραμείνει υπό κράτηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Η συμμορία των μετρίων

«Αμελήσατε να συμπεριλάβετε στην λίστα τον Υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος μας πλασάρει τις συνεχείς αποτυχίες ...»
Rikkos  |  12:27

Πέθανε ο φωτογράφος του Κινέζου «Tank Man»

«Χαιρετισμούς στον σουλτάνο της Τουρκίας!!!»
ΑΚΑ  |  10:06

Σιωπηλή διαμαρτυρία για τον θάνατο του 14χρονου Στυλιανού (φώτο, βίντεο)

«Aυτό που συμβαίνει για χρόνια στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας είναι μικρογραφία της σαθρής κατάστασης ...»
ΑΚΑ  |  10:00

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X