ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διακοπή παροχής νερού σε περιοχές της Λευκωσίας

Εκτός λειτουργίας βρίσκονται από χθες το μερημέρι όλες οι μονάδες αφαλάτωσης

Newsroom K

Έκκληση προς το κοινό για εφαρμογή μέτρων εξοικονόμησης νερού έκανε το πρωί ο διευθυντής του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας Νίκος Ζαμπακίδης.

Σε δηλώσεις του στο Πρωινό Δρομολόγιο, ανέφερε πως από χθες το μεσημέρι όλες οι μονάδες αφαλάτωσης βρίσκονταν εκτός λειτουργίας και με αποτέλεσμα τα αποθέματα νερού της Υδατοπρομήθειας να έχουν μειωθεί δραματικά.

Την ίδια στιγμή όπως αναφέρει ο κ. Ζαμπακίδης, έχουν γίνει διακοπές παροχής νερού σε περιοχές της Λευκωσίας όπως ο Στρόβολος ενώ θα ακολουθήσουν ο Άγιος Δομέτιος και η Έγκωμη.

Τόσο τα συμβούλια όσο και η Υδατοπρομήθεια κάνουν προσπάθειες για λειτουργία των μονάδων αφαλάτωσεις, ενώ γίνεται έκκληση προς το κοινό τουλάχιστον για 24 ώρες να περιορισούν την υπερβολική κατανάλωση νερού.

Εντός της ημέρας αναμένονται ανακοινώσεις σχετικά με την πορεία των μονάδων. Να σημειωθεί ότι προβλήματα παρουσιάστηκε και στο Διυλιστήριο που τροφοδοτεί την επαρχία Πάφου.

Μειωμένη η παροχή νερού λόγω προβλημάτων στο διυλιστήριο του Ασπρόκρεμμου

Μειωμένη είναι η παροχή νερού λόγω προβλημάτων στο διυλιστήριο του Ασπρόκρεμμου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δ. Πάφου, ο Δήμος πληροφορεί το κοινό ότι λόγω προβλήματος στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων και συγκεκριμένα λόγω δυσλειτουργίας του διυλιστηρίου του Ασπρόκρεμμου εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, έχει μειωθεί η ποσότητα παροχής νερού, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται διακοπές στην υδροδότηση σε αρκετές περιοχές της πόλης.

Μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης και την απρόσκοπτη υδροδότηση, ο Δήμος Πάφου απευθύνει έκκληση στους δημότες όπως λάβουν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για εξοικονόμηση νερού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X