ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Διευκρινήσεις για τη λειτουργία των υπηρεσιών του δίνει ο Δήμος Αγλαντζιάς

«Καλείται το κοινό να λειτουργεί με υψηλό αίσθημα ευθύνης, να τηρεί τα μέτρα προστασίας»

ΚΥΠΕ

Κανονικά λειτουργούν οι ουσιώδεις υπηρεσίες του Δήμου Αγλαντζιάς , διασφαλίζοντας την ομαλή εξυπηρέτηση των δημοτών ενώ, αντίθετα, όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του δήμου αναβάλλονται μέχρι τις 9/5/2021

Ωστόσο σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αγλαντζιάς, σε συνέχεια των μέτρων που έχουν εξαγγελθεί στις 23 Απριλίου 2021, με σχετικό Διάταγμα του Υπουργού Υγείας, αναφέρει ότι από τις 9 Μαΐου οι εξωτερικές επισκέψεις στα γραφεία του δήμου πρέπει να να αποφεύγονται.

Η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται μόνο για επείγοντα περιστατικά στα οποία απαιτείται φυσική παρουσία και μόνο κατόπιν διευθέτησης ραντεβού, τα οποία θα διευθετούνται με επικοινωνία στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου τηλ. 77778100 ή ηλεκτρονικά mail@aglantzia.org.cy

Το Ταμείο του Δήμου Αγλαντζιάς, στα πλαίσια των μέτρων, δεν θα εξυπηρετεί το κοινό το οποίο προτρέπεται να προβαίνει σε εξόφληση λογαριασμών ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του δήμου www.aglantzia.org.cy.

Πέραν τούτου, αν οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξοφλήσει οποιαδήποτε οφειλή προς το Δήμο Αγλαντζιάς χωρίς τιμολόγιο θα πρέπει να επικοινωνήσει με την αρμόδια υπηρεσία για τις λεπτομέρειες.

Επίσης, το πρατήριο της «Αίγλης» στην οδό Μάρκου Δράκου 24 δεν θα εξυπηρετεί το κοινό ενώ κλειστά μέχρι και τις 9/5/2021 παραμένουν η Δημοτική Βιβλιοθήκη, το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, το Δημοτικό Κολυμβητήριο και τα Κέντρα Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών ενώ Πολιτικοί Γάμοι τελούνται με την παρουσία τεσσάρων ατόμων μόνο.

Για υποβολή αιτήσεων για έκδοση αδειών οικοδομής, διαίρεσης γης, διαίρεσης οικοδομών και πιστοποιητικών έγκρισης, καθώς και άλλης αλληλογραφίας, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να τοποθετούν τα σχετικά έγγραφα σε κλειστούς φακέλους στο κιβώτιο που βρίσκεται στην είσοδο των γραφείων του Δήμου Αγλαντζιάς.

Η επί τόπου εξέταση αιτήσεων για έκδοση πιστοποιητικών τελικής έγκρισης αναστέλλεται κατά τη διάρκεια της ισχύος των μέτρων.

Επιπρόσθετα, ο Δήμος Αγλαντζιάς, αναφέρει ότι «επιτρέπεται η χρήση πάρκων μόνο για σκοπούς φυσικής άσκησης ή ατομικής άθλησης και μόνο δύο πρόσωπα ανά ομάδα, εξαιρουμένων των ανήλικων τέκνων, στα πλαίσια των διαταγμάτων που βρίσκονται σε ισχύ.

«Καλείται το κοινό να λειτουργεί με υψηλό αίσθημα ευθύνης, να τηρεί τα μέτρα προστασίας και να ακολουθεί τις οδηγίες και τις αποφάσεις του Κράτους, ώστε με υπομονή και ψυχραιμία να ξεπεράσουμε όσο το δυνατό πιο σύντομα τη δοκιμασία αυτή», καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Αγλαντζιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση