ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εικοσιεννέα καταγγελίες σε συντονισμένη επιχείρηση στην Πάφο για πρόληψη τροχαίων

6 καταγγελίες για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας

ΚΥΠΕ

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησε η Αστυνομία Πάφου για πρόληψη σοβαρών τροχαίων δυστυχημάτων και ελέγχου για τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου στο πλαίσιο της οποίας έγιναν 29 καταγγελίες οδηγών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες μεταξύ των ωρών 15:30 με 18:30 διεξήχθη συντονισμένη επιχείρηση για πρόληψη σοβαρών τροχαίων δυστυχημάτων και ελέγχων του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου από μέλη των σταθμών υπαίθρου και της Τροχαίας Πάφου .

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που έγινε στην περιοχή των χωριών Κούκλια, Τίμης και Μαντριών έγιναν 29 καταγγελίες, εκ των οποίων, 1 καταγγελία για παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο. Επίσης για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας 6 καταγγελίες , χωρίς άδεια κυκλοφορίας 8 καταγγελίες, χωρίς ΜΟΤ 5 καταγγελίες , παραβίαση σήματος Τροχαίας 2 καταγγελίες , 1 καταγγελία για προειδοποίηση φώτων οχήματος.

Ακόμη έγινε 1 καταγγελία για οδήγηση με χρήση κινητού , προσπέρασμα σε συνεχόμενη άσπρη γραμμή 2 καταγγελίες , 1 καταγγελία για οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας και 2 καταγγελίες για φώτα πέδησης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Πάφου .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση