ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Email με στοιχεία θα αποστείλει στις κυπριακές αρχές ο Γκιώνης

Κάνει λόγο για «άτομα στην αστυνομία της Κύπρου που έχουν πλοκάμια παντού»

ΚΥΠΕ

Ο ακτιβιστής, ο οποίος εξέφρασε την πρόθεση να δώσει στοιχεία σχετικά με κύκλωμα που δρα στην Ελλάδα και στην Κύπρο και σχετίζεται με την υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται εντός της ημέρας να αποστείλει στην κυπριακή Αστυνομία, σε ηλεκτρονική μορφή, τα στοιχεία, τα οποία έχει στην κατοχή του.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς για την συγκεκριμένη υπόθεση, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου είπε ότι «σήμερα ήρθαμε σε επικοινωνία με τον κ. Γκιώνη , ο οποίος μας ανέφερε ότι εντός της ημέρας θα ετοιμάσει επιστολή και θα μας τη στείλει σε ηλεκτρονική μορφή με τα στοιχεία, τα οποία έχει στην κατοχή του».

Σε ερώτηση ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί μετά την παραλαβή των στοιχείων αυτών, ο κ. Ανδρέου είπε ότι «εμείς θα αξιολογήσουμε τα δεδομένα, τα οποία θα έχουμε στην κατοχή μας και αναλόγως με τα δεδομένα και τα στοιχεία που θα έχουμε μπροστά μας, θα προχωρήσουμε αναλόγως».

«Υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθηθούν και αν κριθεί αναγκαίο σίγουρα θα πρέπει να κληθεί να δώσει κατάθεση», κατέληξε.

«Ατομα στην αστυνομία της Κύπρου που έχουν πλοκάμια παντού»

Για κύκλωμα μαστροπείας το οποίο έχει πλοκάμια σε Ελλάδα και Κύπρο έκανε λόγο ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ.

Ο κ. Γκιώνης υποστήριξε ότι είναι επιφυλακτικός ως προ τη συνεργασία του με τις κυπριακές Αρχές καθώς, όπως είπε, «υπάρχουν άτομα στην αστυνομία της Κύπρου που έχουν πλοκάμια παντού και δεν μπορώ να εμπιστευτώ. Δεν ξέρω τι άλλο έχουμε να δούμε τις επόμενες ημέρες».

Παράλληλα, τόνισε ότι κανένας από την αστυνομία της Κύπρου δεν τον έχει καλέσει αναφορικά με τις καταγγελίες που έχει κάνει.  «Έχει σταλεί ένα email από τις αρχές της Κύπρου το οποίο δεν είχα δει. Οι αστυνομικές Αρχές στην Ελλάδα γνωρίζουν ποιος είμαι και που βρίσκομαι. Έχω καθυστερήσει να στείλω το υλικό που έχω από τις πηγές γιατί έχω αποδείξεις ότι σε κάθε πόλη που εμπλέκεται το κύκλωμα, υπάρχουν και κάποιοι αστυνομικοί που εμπλέκονται», κατήγγειλε.

Τέλος, ο Ηλίας Γκιώνης σημείωσε ότι έχει άμεση επαφή με άλλους ακτιβιστές στην Κύπρο και πρόσθεσε ότι «το κύκλωμα υπάρχει πολλά χρόνια σε Ελλάδα και Κύπρο και σε άλλες χώρες και εμπλέκεται σε υποθέσεις από τζόγο, εμπορία ανθρώπων, ναρκωτικά, διακίνηση όπλων μέχρι και διακίνηση υλικού σε πορνογραφικά σάιτ με ανηλίκους. Αυτές τις καταγγελίες τις έχω από τον κόσμο και την τοπική κοινωνία. Τις εξακριβώνω με στοιχεία και δεν ξέρω τι άλλο θα δούμε τις επόμενες ημέρες», κατέληξε.


ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση