ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εντοπίστηκαν τεκμήρια για τον τραυματισμό του 20χρονου - Παραδόθηκε ένας

Τα όσα ανέφερε η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, Ελένη Κωνσταντίνου, στην εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ»

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» με την Οριάνα Παπαντωνίου, φιλοξενήθηκε η Λειτουργός του κλάδου επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, Ελένη Κωνσταντίνου.

Αναφορικά με τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» πριν την έναρξη του αγώνα Ανόρθωσης - Απόλλων, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 20χρονου, η κα. Κωνσταντίνου διευκρίνισε πως οι εξετάσεις από πλευράς Αστυνομίας συνεχίζονται ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προέκυψε ο τραυματισμός.

Εν συνεχεία, τόνισε, πως σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία φαίνεται ότι ο τραυματισμός του νεαρού προέκυψε μετά τη λήξη των επεισοδίων τα οποία σημειώθηκαν και σε απόσταση από το χώρο όπου διαδραματίστηκαν πριν τον ποδοσφαιρικό αγώνα.

Επίσης, όπως δήλωσε η κα. Κωνσταντίνου, μέχρι στιγμής οι Αρχές έχουν εντοπίσει ορισμένα τεκμήρια σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, ωστόσο, για να διαπιστωθεί τι ακριβώς οδήγησε στον τραυματισμό του 20χρονου θα πρέπει να γίνει ενδελεχής διερεύνηση.

Να σημειωθεί, πως σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Λειτουργός, δεν υπάρχει ενώπιον των Αρχών συγκεκριμένη μαρτυρία για τον τραυματισμό του νεαρού, ούτε τα κλειστά κυκλώματα έχουν δείξει μέχρι στιγμής κάτι.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 20χρονος φέρει εγκαύματα στο 45% του σώματός του και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, διασωληνωμένος σε σταθερή κατάσταση με τα επόμενα 24ωρα να θεωρούνται κρίσιμα.

Παραδόθηκε ένας:

Πάντως, σύμφωνα με την Αστυνομία, αναφορικά με τα αναζητούμενα πρόσωπα για τα πιο πάνω επεισόδια, ένα πρόσωπο που απεικονίζεται στις φωτογραφίες, παραδόθηκε στις Αρχές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση