ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επ. Νομικών: Επιστολή στα Υπουργεία για ικανοποίηση αιτημάτων δεσμοφυλάκων

Είναι κάτι δίκαιο και πρέπει να εφαρμοστεί, ανέφερε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νίκος Τορναρίτης

ΚΥΠΕ

Την προώθηση επιστολής προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης, καθώς και στο Υπουργείο Οικονομικών, αποφάσισαν ομόφωνα τα μέλη της Επιτροπής Νομικών της Βουλής, με στόχο την ικανοποίηση των αιτημάτων των δεσμοφυλάκων, που αφορούν στην αναβάθμιση των μισθολογικών τους κλιμάκων, αλλά και στο ειδικό επίδομα για τους δεσμοφύλακες.

Σε δηλώσεις του, μετά τη σημερινή συνεδρία, ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Νίκος Τορναρίτης είπε πως «είναι κάτι δίκαιο και πρέπει να εφαρμοστεί», μετά όπως σημείωσε και την ανακοίνωση της αναβάθμισης των κλιμάκων των αστυνομικών και των πυροσβεστών.

Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Άριστος Δαμιανού, δήλωσε με τη σειρά του πως το κόμμα του θεωρεί αναγκαίο η κυβέρνηση να προχωρήσει με ρυθμίσεις, για εξομοίωση δικαιωμάτων σε ένα επαγγελματικό χώρο, που αντιμετωπίζει ιδιαίτερες δυσκολίες και προβλήματα και την ίδια ώρα τυγχάνει δυσμενούς διάκρισης.

«Άρα θεωρούμε εκ των ων ουκ άνευ να προωθηθούν άμεσες λύσεις στα δίκαια αιτήματα των δεσμοφυλάκων», είπε.

Ο βουλευτής του ΕΛΑΜ, Σωτήρης Ιωάννου, δήλωσε ότι εάν η υπόσχεση αυτή δεν προχωρήσει το κόμμα του θα προχωρήσει ανάλογα τόσο σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, όσο και με δικά του διαβήματα προς το αρμόδιο Υπουργείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Βουλή  |  ΔΗΣΥ  |  ΑΕΚΛ  |  ΔΗΚΟ  |  ΕΔΕΚ  |  Βουλή  |  ΥΠΟΙΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση