ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επιτέθηκε σε γυναίκα στο κέντρο της Λευκωσίας (βίντεο)

Το περιστατικό εξετάζεται από την Αστυνομία

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Νέο βίντεο ξυλοδαρμού κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (24/9) στο κέντρο της Λευκωσίας, κατά τη διάρκεια ειρηνικής εκδήλωσης ακτιβιστών οι οποίοι μάχονται για τα δικαιώματα και την απελευθέρωση των ζώων. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο, άντρας πλησιάζει με επιθετικό τρόπο άτομα που συμμετείχαν στην εκδήλωση, ενώ μόλις αντιλήφθηκε ότι βιντεοσκοπείται από γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο, πηγαίνει προς το μέρος της χτυπώντας την.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου εξέδωσε νωρίτερα ανακοίνωση καταδικάζοντας το συμβάν:

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καταδικάζει τις απαράδεκτες και βίαιες συμπεριφορές από όπου και εάν προέρχονται και γενικά καταδικάζει την βία γιατί απλά είναι βία και η βία δεν μας δείχνει ότι επιτέλους ζούμε ή όχι σε μία δημοκρατική χώρα σε μία ευρωπαϊκή χώρα.

Το Σάββατο (24/9/22) και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ειρηνική εκδήλωση ακτιβιστών στην Λευκωσία των οργανώσεων AV και 269Life Κύπρου ( Παγκόσμιες οργανώσεις) και μάχονται για τα δικαιώματα και την απελευθέρωση των ζώων, απροειδοποίητα πολίτης επιτέθηκε σε δύο ακτιβιστές (μία γυναίκα και ένα άντρα). Τους τραυμάτισε σοβαρά όπως επίσης προκάλεσε υλικές ζημιές. Οι ακτιβιστές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για περίθαλψη και περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Τέτοια περιστατικά και τέτοιες βίαιες συμπεριφορές μας δείχνουν ότι η δημοκρατία στην χώρα μας δεν λειτουργεί σωστά. Ο κάθε άνθρωπος έχει το ελεύθερο να εκφραστεί γιαυτά που πιστεύει και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να του στερήσει αυτό το δικαίωμα έστω και εάν διαφωνεί κάποιος.

Καλούμε άμεσα την Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό Αστυνομίας όπως άμεσα διατάξουν έρευνα για το περιστατικό και να αναζητηθούν ο/οι ένοχος/οι εάν και εφόσον προκύψουν τα οποιαδήποτε στοιχεία εναντίον τους να οδηγηθούν εκεί και όπου τους αξίζει.

Σε επικοινωνία με την Αστυνομία, μας αναφέρθηκε πως αναμένονται καταθέσεις και το περιστατικό εξετάζεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση