ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επίθεση οπαδών στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 16χρονο

Η υπόθεση σημειώθηκε στις 30/5

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου, ηλικίας 16 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης συνωμοσίας, μεταφοράς επιθετικού οργάνου, και επίθεσης, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, στις 30 Μαΐου και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο προσώπων. Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 16, 19, και 21 ετών.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία της υπόθεσης, στις 30 Μαΐου, λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ, στην περιοχή Λαϊκής Λευκοθέας, στην Αγία Φύλα, Λεμεσό, αριθμός προσώπων που φέρεται να είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλα, προσέγγισε άλλα πρόσωπα που βρίσκονταν στην περιοχή, και στη συνέχεια φέρεται να επιτέθηκε εναντίον τους. Από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα, ηλικίας 20 και 19 ετών. Ο 20χρονος υπέστη θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, εκδορές και μώλωπες, ενώ ο 19χρονος υπέστη εκδορές και μώλωπες.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μια γιορτή της περιέργειας των παιδιών για την τεχνολογία, την επιστήμη, την τέχνη, το περιβάλλον και την επιχειρηματικότητα ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ