ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εργασίες συντήρησης σε κεντρικές λεωφόρους της Λάρνακας

Κλείνουν σημεία του δρόμου και καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σε εργασίες συντήρησης – ανύψωσης φρεατίων στις οδούς Γρηγόρη Αυξεντίου και Γρίβα Διγενή, στη Λάρνακα προχωρεί το Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 6/9/2019 μέχρι και την Κυριακή 8/9/2019, μεταξύ των ωρών 07:00 – 15:00, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης – ανύψωσης φρεατίων, στο δρόμο (Α2) στις οδούς Γρηγόρη Αυξεντίου και Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα, από τα φώτα τροχαίας Αστυνομίας μέχρι τη συμβολή της Λεωφόρου Γρηγόρη Αυξεντίου με την οδό Λεωνίδα Κιούπη.

Εξάλλου, την Παρασκευή 6/9/2019, μεταξύ των ωρών 09:00 - 12:00 το μεσημέρι, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, εντός της σήραγγας, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείσει η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Πάφο εντός της σήραγγας και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων εκφράζει την απολογία του για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση