ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η κατάσταση της υγείας του 5χρονου που έπεσε από τρακτέρ

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου διερευνά τις συνθήκες τραυματισμού του μικρού παιδιού

ΚΥΠΕ

Σταθερή και εκτός κινδύνου κρίνεται η κατάσταση της υγείας αγοριού ηλικίας 5 ετών, το οποίο έπεσε χθες από γεωργικό ελκυστήρα, ενώ βρισκόταν σε αγροτική περιοχή της Κοφίνου μαζί με τον πατέρα του.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, Υπεύθυνος Υπαίθρου «γύρω στις 10:00 το πρωί της Τρίτης 8 Φεβρουαρίου, το παιδάκι βρισκόταν με τον πατέρα του σε χωράφι στην Κοφίνου, όταν ανέβηκε σε γεωργικό ελκυστήρα και στην προσπάθεια του να ανοίξει την πόρτα για να εισέλθει στην καμπίνα, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος».

Πρόσθεσε ότι «από την πτώση το παιδάκι τραυματίστηκε και αρχικά διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, αλλά λόγω ηλικίας μεταφέρθηκε στο Μακάριο Νοσοκομείο».

Στη συνέχεια, είπε, «το αγοράκι εισήχθη στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Μακάριου Νοσοκομείου όπου του έγινε συρραφή των τραυμάτων που είχε στο πρόσωπο και περιποίηση άλλων τραυμάτων που έφερε στο θώρακα».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή «το παιδάκι κρατήθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο και η κατάσταση του κρίνεται σταθερή αλλά εκτός κινδύνου».

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου διερευνά τις συνθήκες τραυματισμού του μικρού παιδιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση