ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Καρναβάλι Λεμεσού - Πού μπορείτε να παρκάρετε

Η ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Οδηγίες για τη στάθμευση οχημάτων κατά την περίοδο του Λεμεσιανού Καρναβαλιού δίνει μέσω ανακοίνωση του ο Δήμος Λεμεσού. 

Αυτούσια η ανακοίνωση

1. Την Πέμπτη 7 Μαρτίου, 2024 από η ώρα 9.00π.μ- 24.00 λόγω της εισόδου του Βασιλιά Καρνάβαλου, για καλύτερη διακίνηση του άρματος και της συνοδείας του όπως μη σταθμεύσουν τα οχήματά τους στην οδό Ανεξαρτησίας.

Οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλους τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης στο παραλιακό μέτωπο, καθώς και άλλους δημόσιους ή ιδιωτικούς.

2. Την Κυριακή 10 Μαρτίου, 2024 από η ώρα 6:00π.μ - 4:00μ.μ στα πλαίσια της Παιδικής Καρναβαλίστικης Παρέλασης, όπως μη σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους χώρους στάθμευσης της Επίχωσης που βρίσκονται ανατολικά της οδού Ανεξαρτησίας και κάτω από τα καφεστιατόρια Red, Nero και Θαλασσάκι.

Οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν όλους υπόλοιπους δημοτικούς χώρους στάθμευσης καθώς και όλους τους παρόδιους χώρους.

3. Την Κυριακή 17 Μαρτίου , 2024 από η ώρα 6:00π.μ - 10:00μ.μ, να μη σταθμεύσουν τα οχήματά τους στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, από τα φώτα Εναερίου μέχρι τα φώτα Συμιλλίδη τόσο για την ταξινόμηση, όσον και για την διακίνηση των αρμάτων που θα συμμετάσχουν στην Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση.

Παρακαλούνται οι οδηγοί όπως συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας καθώς και με τις οδηγίες των Αστυνομικών και των Τροχονόμων και όπου είναι δυνατό να χρησιμοποιούν εναλλακτικά δρομολόγια, για αποφυγή ταλαιπωρίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση