ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καταγγελίες αστυνομίας: Εξώδικα σε κομμωτήριο και γυμναστήριο

Λειτουργούσαν κανονικά

ΚΥΠΕ

Σε 143 καταγγελίες πολιτών και ενός ιδιοκτήτη υποστατικού προχώρησε το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία για παραβίαση των διαταγμάτων για αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, από τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης μέχρι σήμερα στις 6.00 το πρωί έγιναν συνολικά 8.688 έλεγχοι παγκύπρια.

Στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.663 έλεγχοι και προέκυψαν 19 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού. Στη Λεμεσό έγιναν 2.341 έλεγχοι με 66 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στη Λάρνακα 1.283 έλεγχοι με 12 καταγγελίες πολιτών.

Στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 843 έλεγχοι και υπήρξαν 19 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο 1.195 έλεγχοι με 23 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, ενώ στη Μόρφου η Αστυνομία έκανε 692 ελέγχους και προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη.

Εξάλλου, η Τροχαία διενήργησε 613 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψαν 6 καταγγελίες πολιτών. Η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 58 ελέγχους χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.

Οι καταγγελίες των υποστατικών

Στη Λευκωσία ένα φαρμακείο στο οποίο υπήρχε συνωστισμός και ο φαρμακοποίος εξυπήρετούσε χωρίς μάσκα.

Στη Λεμεσό γυμναστήριο που λειτουργούσε παραβιάζοντας το πρωτόκολλο.

Στην Αμμόχωστο κομμωτήριο που εξυπηρετούσε πελάτες παρά την απαγόρευση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση