ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καταγγέλθηκαν δυο υποστατικά και 28 πολίτες για παραβίαση μέτρων κατά κορωνοϊού

Η Αστυνομία συνεχίζει τους εντατικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σε δυο καταγγελίες υποστατικών και 28 καταγγελίες πολιτών προέβη η Αστυνομία για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού από σύνολο 1.626 ελέγχων. Στη Λευκωσία έγιναν 219 έλεγχοι με 6 καταγγελίες πολιτών και στη Λεμεσό 315 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών.

Στη Λάρνακα έγιναν 405 έλεγχοι με 14 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην Πάφο διενεργήθηκαν 179 έλεγχοι με μια καταγγελία υποστατικού και μια καταγγελία πολίτη.

Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 424 έλεγχοι με μια καταγγελία υποστατικού και πέντε πολιτών και στη Μόρφου 84 έλεγχοι με καμία καταγγελία.

Έγιναν επίσης 23 έλεγχοι από τη Λιμενική χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Στο μεταξύ, πρόστιμα ύψους 300 ευρώ επιβλήθηκαν σε τρεις πολίτες στην Πάφο για μη τήρηση μέτρων του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Συγκεκριμένα, συνεχίζονται στην Πάφο οι αυστηροί έλεγχοι τήρησης των μέτρων στην Επαρχία Πάφου από πλευράς των μελών της δύναμης αφού απαγορεύεται η μετακίνηση προσώπων από τις 23:00 μέχρι τις 05:00 το πρωί και η λειτουργία των χώρων εστίασης μετά τις 22:30.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χτες στην Πάφο καταγγέλθηκαν δύο πρόσωπα, ένας πολίτης για παραβίαση του διατάγματος γα την απαγόρευση μετακίνησης προσώπων μετά τις 23:00 το βράδυ, και ένα δεύτερο πρόσωπο που εντοπίστηκε να μην φορά μάσκα σε πρακτορείο στοιχημάτων.

Εξάλλου, ιδιοκτήτης υποστατικού ειδών ένδυσης καταγγέλθηκε χθες από την Αστυνομία Πάφου, αφού είχε παραβιάσει πολλές πρόνοιες του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Συγκεκριμένα, το κατάστημα που καταγγέλθηκε δεν πληρούσε τα μέτρα Λοιμοκάθαρσης, όπως αποστάσεις, θερμόμετρα, αντισηπτικά και τα λοιπά.

Και στα τρία πρόσωπα επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ έκαστος.

Σημειώνεται πως η Αστυνομία συνεχίζει τους εντατικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων που λαμβάνονται για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση