ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κατασχέθηκαν χιλιάδες είδη που πιστεύεται ότι είναι απομιμήσεις

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

ΚΥΠΕ

Πέραν των πεντέμιση χιλιάδων ειδών ένδυσης, τσαντών, γυαλιών ηλίου και καπέλων, που πιστεύεται ότι είναι απομιμήσεις προϊόντων διαφόρων εμπορικών επωνυμιών, κατασχέθηκαν από την Αστυνομία και το Τμήμα Τελωνείων, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης έρευνας σε καταστήματα στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι την επιχείρηση έρευνας διενήργησαν χθες μέλη του Κλάδου Καταπολέμησης Αδικημάτων Κλοπής Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομων Στοιχημάτων, της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου και με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων Λάρνακας-Αμμοχώστου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από κατάστημα αναμνηστικών στον Πρωταρά 3.270 είδη ένδυσης, τσάντες, καπέλα και γυαλιά ηλίου.

Επίσης από κατάστημα αναμνηστικών στην Αγία Νάπα, κατασχέθηκαν 2.123 είδη ένδυσης, τσάντες, καπέλα και γυαλιά ηλίου, ενώ σε κατάστημα ειδών ρουχισμού στον Πρωταρά, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 262 είδη ένδυσης και υπόδησης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από τον προκαταρκτικό έλεγχο που έγινε από τους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, ηγέρθησαν υποψίες ότι τα ανευρεθέντα προϊόντα είναι απομιμήσεις και κατακρατήθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις από το Τμήμα Τελωνείων λόγω αρμοδιότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση