ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΚΔ: Έτοιμη να συνδράμει για κατάσβεση πυρκαγιών στην Ελλάδα

Επικοινωνία Παναγιώτου με Κικίλια

ΚΥΠΕ

Την ετοιμότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας να συνδράμει στην κατάσβεση των πυρκαγιών στην Ελλάδα διαβίβασε προς τις ελληνικές αρχές πυρόσβεσης ο Αρχιπύραρχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νίκο Λογγίνος.

Σε δήλωση του στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης εξήγησε πως κατόπιν συνεννόησης με τον Προέδρο της Δημοκρατίας δόθηκαν οδηγίες στον Αρχιπύραρχο Νίκο Λογγίνο να επικοινωνήσει και να εκφράσει την ετοιμότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας να συνδράμει στην κατάσβεση των πυρκαγιών στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρτσιώτη από ελληνικής πλευράς εκφράστηκαν θερμές ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο και την Κυπριακή Δημοκρατία, με την ελληνική πλευρά να αναφέρει πως θα επανέλθει αν χρειαστεί αναλόγως και της κατάστασης στα μέτωπα των πυρκαγιών.

Στο μεταξύ, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ χθες αργά το απόγευμα η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου επικοινώνησε προσωπικά με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας Βασίλη Κικίλια εκφράζοντας αλληλεγγύη και προθυμία να συνδράμει η Κυπριακή Δημοκρατία όπου και όπως χρειαστεί.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση