ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κλείνει δρόμος στη Λευκωσία για ολονύκτιες εργασίες

Όλες οι πληροφορίες

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κλειστός για την κυκλοφορία θα είναι ο δρόμος Λακατάμιας-Λατσιών, οδός Θεόφιλου Γεωργιάδη, παρά τη Βιοτεχνική Περιοχή Λακατάμιας, λόγω ολονύκτιων εργασιών που θα διεξάγονται την Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου, μέχρι και το πρωί της επόμενης ημέρας, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημαρχείου Λακατάμιας, οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ της Πέμπτης, μέχρι και τις 5.00 το πρωί της Παρασκευής, 19 Ιανουαρίου.

Για τις διακινήσεις του από Λακατάμια – προς Λατσιά και από Λατσιά προς Λακατάμια, το κοινό μπορεί να χρησιμοποιεί τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, στον Στρόβολο. Η κυκλοφορία προς την κατοικημένη περιοχή παρά τον δρόμο Λατσιών – Λακατάμιας, στην περιοχή όπου θα διεξάγονται οι οδικές εργασίες, θα ρυθμίζεται από προσωρινή οδική σήμανση.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση