ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κληρίδης: Αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερη προσοχή τις υποθέσεις του ποδοσφαίρου

Ο Γ. Εισαγγελέας τόνισε πως «δεν έχουμε προβεί στη συζήτηση συγκεκριμένων θεμάτων ή υποθέσεων που εκκρεμούν»

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η Νομική Υπηρεσία αντιμετωπίζει με τη δέουσα σπουδή και με ιδιαίτερη προσοχή τις υποθέσεις που βρίσκονται ενώπιόν της αναφορικά με το ποδόσφαιρο, δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης, σημειώνοντας ότι μέσω αυτών των υποθέσεων εγείρονται σοβαρά θέματα νομικής φύσεως.

Ο κ. Κληρίδης προέβη σε δηλώσεις για το θέμα μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα, στο γραφείο του, με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο.

Ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ αν συζήτησαν και το θέμα της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο ενόψει και των οδηγιών που ζητά η Αστυνομία από τη Νομική Υπηρεσία σε σχέση με τις καταγγελίες των ισπανικών αρχών, ο κ. Κληρίδης είπε ότι «δεν έχουμε προβεί στη συζήτηση συγκεκριμένων θεμάτων ή υποθέσεων που εκκρεμούν, ούτε θα ήταν ορθό να συζητήσουμε θέματα που άπτονται υποθέσεων που βρίσκονται ακόμη υπό εξέλιξη».

«Αντιλαμβάνομαι την έγνοια όλων των ενδιαφερομένων να γίνει το συντομότερο δυνατόν η πλήρης διερεύνηση και συμπλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας γι’ αυτού του είδους των υποθέσεων», ανέφερε.

Ο κ. Κληρίδης είπε ότι αυτές οι υποθέσεις έχουν φτάσει στη Νομική Υπηρεσία μόλις πριν μερικές ημέρες, «εγείρονται μέσω αυτών κάποια σοβαρά θέματα νομικής φύσεως, αποδεκτότητας μαρτυρίας κ.λ.π., για αυτό». Αντιμετωπίζονται «με τη δέουσα σπουδή, αλλά ταυτόχρονα με ιδιαίτερη προσοχή», κατέληξε.

Εμπεριστατωμένη μελέτη, με προσοχή, θα γίνει για το πόρισμα για τις ελλείπουσες γυναίκες

Εμπεριστατωμένη μελέτη, με κάθε προσοχή, θα γίνει για το πόρισμα των ποινικών ανακριτών και την έκθεση της Αρχής Διερεύνησης Παραπόνων κατά της Αστυνομίας για τις ελλείπουσες γυναίκες, δήλωσε σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης.

Ο κ. Κληρίδης προέβη σε δηλώσεις για το θέμα μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα, στο γραφείο του, με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο.

Ερωτηθείς σχετικά από το ΚΥΠΕ, ο κ. Κληρίδης είπε ότι η μελέτη του υλικού έχει αρχίσει, σημειώνοντας ότι η μελέτη θα γίνει με κάθε προσοχή λόγω της φύσεως της υπόθεσης. «Χρειάζεται προσοχή. Δεν είναι αστεία πράγματα αν θα διωχθούν κάποια μέλη της Αστυνομίας ή όχι», είπε.

Είπε, τέλος, ότι «θα γίνει εμπεριστατωμένη μελέτη με επίγνωση του ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουν αυτά τα θέματα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Το πόρισμα των ανακριτών και την έκθεση της Αρχής για το θέμα παρέδωσε ο Πρόεδρος της Αρχής Ανδρέας Πασχαλίδης στον Γενικό Εισαγγελέα στις 20/02/2020.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση