ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανθρωπιά και επαγγελματισμός - Η εμπειρία αθλήτριας της Ανόρθωσης σε νοσοκομείο

Αποθεώνει ΤΑΕΠ, ΟΚΥπΥ και υπηρεσίες περίθαλψης η πετοσφαιρική Ανόρθωση

Του Ανδρέα Κόκκινου

Αρκετές είναι οι φορές που θέτουμε στο μικροσκόπιο κρατικές υπηρεσίες για καθυστερήσεις, προβλήματα στις διαδικασίες και τους ελέγχους αλλά και στην συνολική τους λειτουργία. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον τομέα της Υγείας. Αυτή τη φορά όμως θα φέρουμε στο φως ένα περιστατικό που καταδεικνύει το ακριβώς αντίθετο.

Το περιστατικό που ξεχώρισε με την νοσηλευόμενη αθλήτρια της Ανόρθωσης να αναφέρει ότι πεινούσε και την νοσηλεύτρια να τις δίνει το σάντουιτς που είχε φέρει για την βάρδια της

Την περασμένη Τρίτη 15 Νοεμβρίου, η πετοσφαιρική γυναικεία ομάδα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου αγωνιζόταν στην Πάφο, απέναντι στον Άρη Πολεμίου. Στη διάρκεια της αναμέτρησης νεαρή βολειμπολίστρια των Αμμοχωστιανών τραυματίστηκε στο κεφάλι (έκανε εμετό, είχε ζαλάδες, πονοκέφαλο) με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η διακομιδή της στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου (22:00). Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που απέστειλε η επίσημη Ανόρθωση στον ίδιο τον Υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χατζηπαντέλα -και εξασφάλισε η «Καθημερινή»- όχι μόνο κάμφθηκαν οι αμφιβολίες για την ποιότητα των υπηρεσιών αλλά η περίθαλψη ήταν εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η αφήγηση του περιστατικού που σημειώθηκε αργά το βράδυ της 15ης Νοεμβρίου, με την νοσηλευόμενη αθλήτρια της Ανόρθωσης να αναφέρει ότι πεινούσε και την νοσηλεύτρια να τις δίνει το σάντουιτς που είχε φέρει για την βάρδια της. Στην επιστολή προς τον Μιχάλη Χατζηπαντέλα γίνεται επίσης ξεχωριστή αναφορά και για τον διασώστη -και οδηγό ασθενοφόρο- και την νοσηλεύτρια που έσπευσαν από την Πέγεια για να διακομίσουν την αθλήτρια της Ανόρθωσης στην εξέταση αξονικού τομογράφου, καθησυχάζοντας την παράλληλα ενώ καταληκτικά παραδίδονται ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη όχι μόνο για την ποιότητα των υπηρεσιών Υγείας που παρασχέθηκαν στην νεαρή, αλλά και στην ανθρώπινη προσέγγιση ολόκληρου του προσωπικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ανδρέα Κόκκινου

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση