ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απαντά το Αρεταίειο στο δημοσίευμα - «Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»

Αυτούσια η ανακοίνωση

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το ιδιωτικό νοσηλευτήριο Αρεταίειο τοποθετήθηκε εκ νέου αναφορικά με τις διαδικασίες που ακολουθούνται από το Υπουργείο Υγείας σε σχέση με την παραπομπή ασθενών από νοσηλευτήρια του ΓεΣΥ στον ιδιωτικό τομέα.

Με ανακοίνωση του το νοσηλευτήριο δηλώνει πως το δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και έχει παρερμηνευθεί ενώ τονίζει πως δεν τίθενται υπό αμφισβήτηση οι διαδικασίες που ακολουθούνται από το Υπουργείο Υγείας σε σχέση με την καλύτερη εξυπηρέτηση ασθενών.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

"Το δημοσίευμα του Φιλελευθέρου και της δημοσιογράφου Μαριλένας Παναγή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και έχει παρερμηνευθεί, ως εκ τούτου το Αρεταίειο Νοσοκομείο διαχωρίζει τη θέση του και δεν τίθενται υπό αμφισβήτηση οι διαδικασίες που ακολουθούνται από το Υπουργείο Υγείας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών."

Υπενθυμίζεται ότι στο δημοσίευμα του Φιλελευθέρου αναφερόταν πως ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως το νοσοκομείο δεν δέχθηκε ποτέ κλήση για επείγον περιστατικό και δεν ανταποκρίθηκε. Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε «φυσικά όχι» και πρόσθεσε πως το νοσοκομείο μπορεί να πιέζεται, όσον αφορά στις κλίνες του, ωστόσο δεν επικοινώνησε ποτέ κάποιος μαζί τους, από πλευράς Υπουργείου, για επείγον περιστατικό και να αρνηθούν περίθαλψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση