ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γ.Ν Αμμοχώστου: Στελεχώνεται με ειδικούς νεφρολόγους η Μονάδα Αιμοκάθαρσης

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού παρατηρείται μειωμένο ενδιαφέρον από τους υποψηφίους της συγκεκριμένης ειδικότητας

ΚΥΠΕ

Με ειδικούς νεφρολόγους άλλων δημόσιων Νοσηλευτηρίων του ΟΚΥπΥ, θα στελεχώνεται από αύριο, Τετάρτη η Μονάδα Αιμοκάθαρσης του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού.

Προστίθεται ότι «σε επίσκεψη της στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, η Διευθυντική ομάδα του ΟΚΥπΥ μετέβη στην Μονάδα Αιμοκάθαρσης όπου συζητήθηκαν λύσεις για να καλυφθεί το κενό που παρουσιάζεται στην μονάδα».

Προστίθεται ότι «παρόλο που η θέση Νεφρολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου έχει προκηρυχθεί αρκετές φορές, δεν έχει ακόμη καλυφθεί καθώς παρατηρείται μειωμένο ενδιαφέρον από τους υποψήφιους της συγκεκριμένης ειδικότητας».

Εντούτοις, συνεχίζει η ανακοίνωση «τη Μονάδα θα στελεχώνουν από αύριο ειδικοί νεφρολόγοι άλλων Νοσηλευτηρίων του ΟΚΥπΥ, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης, με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία της και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ασθενών».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση