ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γυρίζουν στο 2003 για τη φαρμακαποθήκη - Στα χέρια του υπουργού η έκθεση

Σε ασφαλή χώρο τα φάρμακα που σώθηκαν από την πλημμύρα είπε ο κ. Μιχάλης Δαμιανού

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την έκθεση γεγονότων έλαβε το μεσημέρι της Δευτέρας ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Δαμιανού σχετικά με τη διαδικασία ενοικίασης της φαρμακαποθήκης που πλημμύρισε, ενώ οι διαδικασίες μεταστέγασης προχωράνε. 

Μιλώντας προηγουμένως στην εκπομπή Διασπορά Ειδήσεων, ο υπουργός Υγείας είπε ότι η έκθεση γεγονότων θα ξεκινάει από το 2003, από την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης, μέχρι και σήμερα. Πρόσθεσε πως στην έκθεση θα επεξηγείται για το πώς ο ίδιος ο χώρος χειρίζονταν όλα αυτά τα χρόνια.

Σχετικά με τα φάρμακα που σώθηκαν από την πλημμύρα, ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι βρίσκονται σε ασφαλή χώρο, ενώ πρόσθεσε ότι μέλημα είναι να προχωρήσει το Υπουργείο με μεταστέγαση των φαρμακαποθηκών, όπου σε συνεργασία με το Υπ. Συγκοινωνιών ξεκίνησαν οι διαδικασίες για να εξευρεθούν αποθήκες.

Στο ερώτημα εάν αλλοιώθηκαν τα φάρμακα, ο υπουργός σημείωσε ότι υπάρχουν διαβεβαιώσεις από ειδικούς ότι τα φάρμακα που θα χρησιμοποιηθούν δεν έχουν αλλοιωθεί, ενώ όσα έχουν θα καταστραφούν.

Θα αποδοθούν ευθύνες;

«Ανεξαρτήτως του ποσού των φαρμάκων που καταστράφηκε, εκεί που υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν» είπε ο Υπουργός Υγείας σημειώνοντας πως αναλόγως της έκθεσης γεγονότων, θα προχωρήσουν στα επόμενα στάδια.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση