ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Medochemie αρωγός για άλλη μια χρονιά στην Εκστρατεία Ενημέρωσης για την υπέρταση

Στήριξε για άλλη μια χρονιά δυναμικά την προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών, για τους κινδύνους που εγκυμονεί η υψηλή αρτηριακή πίεση

Δελτίο Τύπου

Με το μήνυμα «Μέτρησε την πίεσή σου, Ρύθμισε την, Ζήσε περισσότερο» η Medochemie ήταν και φέτος ο χορηγός της Εκστρατείας Διαφώτισης και Ευαισθητοποίησης για την υπέρταση, που διοργάνωσαν η Κυπριακή Εταιρεία Υπέρτασης και η Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου.

Η Medochemie στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης στήριξε για άλλη μια χρονιά δυναμικά την προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών, για τους κινδύνους που εγκυμονεί η υψηλή αρτηριακή πίεση, συμβάλλοντας παράλληλα στη μετάδοση των ορθών μηνυμάτων για πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία.

Στη διάρκεια της Εκστρατείας Διαφώτισης, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από διακεκριμένους καρδιολόγους για τις σοβαρές παθολογικές επιπλοκές που προκαλεί η υψηλή αρτηριακή πίεση, καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης της.

Η Εκστρατεία περιελάμβανε επίσης τηλεοπτικό σποτ για την υπέρταση, επιστημονικά άρθρα και ενημερωτικά Δελτία στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, καθώς και στοχευμένες αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie κ. Νίκος Χρηστίδης, η εταιρεία με γνώμονα πάντοτε την προστασία της υγείας των πολιτών, θα συνεχίσει να στηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση τους, με απώτερο στόχο τη διασφάλιση του υπέρτατου αυτού αγαθού αλλά και της καλύτερης ποιότητας ζωής.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Υγεία  | 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Υποψήφιος με την ΔΗΠΑ ο Αντρέας Πιτσιλλίδης

«Πολιτικοί τυχοδιώκτες της Κύπρου ενωθείτε!!!!!»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  22:21

Μας πήρε ο δαίμονας

«Η ε/κ αρχουσα ταξη απο το 1955, δια πυρος και σίδηρου, επιδιωξε τη μονοπωληση της εξουσιας, στη Κυπρο, ...»
levant  |  20:24

Συνάντηση Αβέρωφ-Σιζόπουλου για τους προϋπολογισμούς

«Κορώνες σούπερ πατριωτισμού και μάχης κατά της Διαφθοράς από τον Σιζόπουλο αλλά εντελώς τυχαίως η Προεδρία ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  16:21

Επιστολή Αναστασιάδη προς πρόεδρο Ένωσης Συντακτών

«Και ο Θιασάρχης του Μεγάλου Μας Τσίρκου παρελαύνει χωρίς καμμία αιδώ κι αποδοχή ευθυνών γιά τι κατά ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  16:18

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

Στο καλό σενάριο, η αποκλιμάκωση των υφιστάμενων μέτρων, σύμφωνα με την τάση των επιδημιολόγων, θα πραγματοποιηθεί σταδιακά.

Σε τρεις φάσεις η άρση του Lockdown

Η επαναφορά στην κανονικότητα και οι φόβοι των ειδικών για νέο κύμα της πανδημίας που θα παρατείνει τους περιορισμούς
Του Απόστολου Τομαρά
 |  ΥΓΕΙΑ