ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Medochemie αρωγός για άλλη μια χρονιά στην Εκστρατεία Ενημέρωσης για την υπέρταση

Στήριξε για άλλη μια χρονιά δυναμικά την προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών, για τους κινδύνους που εγκυμονεί η υψηλή αρτηριακή πίεση

Δελτίο Τύπου

Με το μήνυμα «Μέτρησε την πίεσή σου, Ρύθμισε την, Ζήσε περισσότερο» η Medochemie ήταν και φέτος ο χορηγός της Εκστρατείας Διαφώτισης και Ευαισθητοποίησης για την υπέρταση, που διοργάνωσαν η Κυπριακή Εταιρεία Υπέρτασης και η Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου.

Η Medochemie στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης στήριξε για άλλη μια χρονιά δυναμικά την προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών, για τους κινδύνους που εγκυμονεί η υψηλή αρτηριακή πίεση, συμβάλλοντας παράλληλα στη μετάδοση των ορθών μηνυμάτων για πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία.

Στη διάρκεια της Εκστρατείας Διαφώτισης, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από διακεκριμένους καρδιολόγους για τις σοβαρές παθολογικές επιπλοκές που προκαλεί η υψηλή αρτηριακή πίεση, καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης της.

Η Εκστρατεία περιελάμβανε επίσης τηλεοπτικό σποτ για την υπέρταση, επιστημονικά άρθρα και ενημερωτικά Δελτία στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, καθώς και στοχευμένες αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie κ. Νίκος Χρηστίδης, η εταιρεία με γνώμονα πάντοτε την προστασία της υγείας των πολιτών, θα συνεχίσει να στηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση τους, με απώτερο στόχο τη διασφάλιση του υπέρτατου αυτού αγαθού αλλά και της καλύτερης ποιότητας ζωής.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Υγεία  | 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση