ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων συναντήθηκε ο Υπουργός Υγείας

Τι αναφέρει σχετική ανακοίνωση

ΚΥΠΕ

Με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ΄συναντήθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα, ο οποίος μετέβη χθες στο Ισραήλ, για να συμμετάσχει στην 72η συνάντηση των εκπροσώπων των κρατών της Περιφέρειας Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Ισραήλ, ο Υπουργός Υγείας, χθες βράδυ έγινε δεκτός στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων από τον Πατριάρχη, Θεόφιλο Γ΄.

Ο κ. Χατζηπαντέλα ευχαρίστησε τον Πατριάρχη για το συνεχές ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την Κύπρο και σε θέματα που απασχολούν τον κυπριακό Ελληνισμό.

Αναφέρεται εξάλλου ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών της συνάντησης, ο Υπουργός Υγείας, μεταξύ άλλων, θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένες παρεμβάσεις σε καίρια ζητήματα που απασχολούν τη Δημόσια Υγεία στα κράτη μέλη, ενώ θα έχει και διμερείς συναντήσεις με σκοπό τη συνομολόγηση συνεργασιών.

Παράλληλα, οι Υπουργοί Υγείας Κύπρου και Ισραήλ, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, θα υπογράψουν πλάνο συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στη βάση υφιστάμενης συμφωνίας.

Τον Υπουργό Υγείας, συνοδεύει η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Υγεία  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση