ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δέκα χιλιάδες ευρώ μάζεψαν μαθητές για τον παιδότοπο του Νοσοκομείου Πάφου

Οι μαθητές παρά το νεαρό της ηλικίας τους έβαλαν την φαντασία και το μεράκι τους και δημιούργησαν ένα όμορφο χώρο

Δελτίο Τύπου

Την Παρασκευή 26 Oκτωβρίου, οι μαθητές και η διεύθυνση του International School of Paphos είχαν τη μεγάλη χαρά να προβούν στην τελετή παράδοσης του ανανεωμένου παιδότοπου της παιδιατρικής μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, παρουσία του Γενικού Διευθυντή Δρ. Σπύρου και του Διευθυντή της Παιδιατρικής Πτέρυγας Δρ. Στυλιανού και της πλειάδας δωρητών που συνέβαλαν στην επίτευξη του έργου και της πρωτοβουλίας των μαθητών.

Οι μαθητές της δευτέρας και τρίτης γυμνασίου, με παρότρυνση των καθηγητριών τους κας. Κλέαρ Πολυκάρπου και κας. Ελένης Βενιζέλου, ανέλαβαν τον εξωραϊσμό του παιδότοπου της παιδιατρικής πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Όπως δήλωσε η Διευθύντρια του σχολείου Δρ. Λίτσα Ολυμπίου, «φέτος γιορτάζουμε 30 χρόνια αριστείας του σχολείου με τον καλύτερο τρόπο! Προσφέροντας στους συνανθρώπους μας και ειδικά στα παιδιά!»

Οι μαθητές παρά το νεαρό της ηλικίας τους έβαλαν την φαντασία και το μεράκι τους και δημιούργησαν ένα όμορφο χώρο όπου τα παιδάκια μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους.

Παρόλα αυτά όμως η προσπάθεια δεν σταμάτησε εκεί καθώς αντιλήφθηκαν ότι δεν υπήρχε καθόλου σκιά στο χώρο. Έτσι λοιπόν, ανέλαβαν να οργανώσουν διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις για να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ποσό για να τοποθετηθούν ειδικά σκέπαστρα. Τα παιδιά μάζεψαν το αξιέπαινο ποσό των 10,000 ευρώ και πραγματοποιήσαν το στόχο τους, αποδεικνύοντας ότι παρά το νεαρό της ηλικίας τους μπορούν και έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν σε μεγάλο βαθμό στην κοινότητα και ιδιαίτερα σε άλλα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Με τη βοήθεια και στη στήριξη από συνεργάτες και διάφορες εταιρείες αλλά και με ιδιωτικής πρωτοβουλίας συνεισφορές, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, στις 10.30 το πρωί, στο αμφιθέατρο του Γ.Ν. Πάφου έγινε η τελετή παράδοσης του έργου των παιδιών και έπειτα ακολουθησε δεξίωση στον ανανεωμένο παιδότοπο όπου όλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το αξιόλογο έργο των μαθητών του International School of Paphos παρουσία των δωρητών όπως Aristo Developers, McDonalds Cyprus, Round Table7 Paphos, Law Chambers N. Papacleovoulou, Unitech, Shadeports, Academic and General Bookshop, Gnora, UCLAN, Paphos Aphrodite Rotary Club, Drousko, Mrs. Ehling, La Boite a Lire, Coral Palace και άλλοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση