ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:35
 

Τρία μέλη του προσωπικού ΤΑΕΠ ΓΝ Αμμοχώστου νόσησαν με κορωνοϊό

Δέκα περίπου άνθρωποι κλήθηκαν στη Μονάδα Λοιμωδών Νοσημάτων του Νοσοκομείου για να δώσουν δείγμα για εξέταση για κορωνοϊό

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Τρία πρόσωπα, μέλη του προσωπικού του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου βρίσκονται ανάμεσα στα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, που ανακοινώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου. Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο πρόσωπα από το νοσηλευτικό προσωπικό του ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Αμμοχώστου και ένα πρόσωπο από το γραφειακό προσωπικό των οποίων το ιστορικό διερευνάται.

Η επιβεβαίωση ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό για το ένα μέλος του νοσηλευτικού προσωπικού, προήλθε μέσω ιχνηλάτησης των επαφών προσώπου, το οποίο είναι μέλος του προσωπικού του Υπουργείου Εξωτερικών και επιβεβαιώθηκε την περασμένη Πέμπτη. Χθες, δέκα περίπου άνθρωποι κλήθηκαν στη Μονάδα Λοιμωδών Νοσημάτων του Νοσοκομείου για να δώσουν δείγμα για εξέταση για κορωνοϊό, ενώ στο ΤΑΕΠ Αμμοχώστου τηρήθηκε πρωτόκολλο απολύμανσης και τέθηκε ξανά σε λειτουργία με το επιπλέον προσωπικό. Εν τω μεταξύ στο Νοσοκομείο Αναφοράς μεταφέρθηκε χθες βράδυ ασθενής, που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, αφού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΚΥΠΕ, ο ασθενής νοσηλευόταν στο ορθοπεδικό τμήμα του Νοσοκομείου Λάρνακας, όταν διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο ασθενής νοσηλευόταν απομονωμένος, ενώ το προσωπικό του Νοσοκομείου έλαβε αυστηρά μέτρα προφύλαξης, τέθηκαν σε εφαρμογή όλα τα πρωτόκολλα και άρχισε η ιχνηλάτηση των επαφών του. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ιχνηλάτησης των επαφών του ασθενούς, όσα άτομα ήρθαν σε επαφή μαζί του, θα τεθούν σε περιορισμό για 14 μέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το Plan B του Νίκαρου, οι μετοχές του Πετρίδη και ο θυμωμένος πρίγκιπας 

«Κάποιοι πολιτικοί να αφήσουν τα προσωπικά τους τερτίπια και να στεφτούν το καλό του τόπου για να μην ...»
Leon  |  12:17

#PoliticsBlog Το Plan B του Νίκαρου, οι μετοχές του Πετρίδη και ο θυμωμένος πρίγκιπας 

«Η βουλή των λαϊκιστών Πορδίκη, Καμένης, Ελαμάκια και συνεργατιστή κλέφτη Κουλία- ΕΔΕΚ & ΔΗΚΟ βυθίζουν ...»
Αρμαγεδών  |  11:25

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

Είναι βραβευμένη και πιστοποιημένη διεθνώς και πληροί τις βασικές απαιτήσεις όλων των σχετικών Ευρωπαϊκών Οδηγιών Ιατρικών Συσκευών.

My Digital Doctor: Η νέα εφαρμογή ελέγχου ιατρικών συμπτωμάτων με τεχνολογία Artificial Intelligence ειδικά για το πελατολόγιο της Universal Life!

H εφαρμογή είναι η πρώτη που επικυρώθηκε επιστημονικά και παρουσίασε 91% ακρίβεια στην αξιολόγηση ιατρικών συμπτωμάτων σύμφωνα ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΥΓΕΙΑ
X