ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Δύο συλλήψεις για τις άσεμνες επιθέσεις κατά γυναικών

Πρόκειται για δύο άτομα συριακής καταγωγής

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές σχετικά με τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν επιθέσεις κατά γυναικών στην Επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για δύο άτομα συριακής καταγωγής.

Οι καταγγελίες και το χρονικό της υπόθεσης

Θυμίζουμε ότι, στον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας είχαν καταγραφεί τρεις υποθέσεις, οι οποίες αφορούν επίθεση, άσεμνη πράξη και απόπειρα άσεμνης πράξης. Τα περιστατικά φέρεται να σημειώθηκαν το διάστημα 16 με 19 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, άγνωστα πρόσωπα πλησίασαν γυναίκες που περπατούσαν στην περιοχή και προέβησαν σε παρενόχληση, προσπαθώντας είτε να τις αγγίξουν είτε να τις αγκαλιάσουν χωρίς τη συναίνεσή τους.

Σε μία περίπτωση, η οποία έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα, μια γυναίκα δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα, εκ των οποίων ο ένας την έσπρωξε και ο δεύτερος φέρεται να επιχείρησε να της κλείσει το στόμα με μαντήλι.

Η γυναίκα αντέδρασε άμεσα και κατάφερε να ξεφύγει, με τους δράστες να τρέπονται σε φυγή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση