ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μοίρασε πρόστιμα η Αστυνομία για παραβίαση των μέτρων

Διενήργησε 3.371 ελέγχους σε όλη την ελεύθερη Κύπρο

ΚΥΠΕ

Σε 18 καταγγελίες πολιτών και 2 ιδιοκτητών ή υπεύθυνων υποστατικών προέβη η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως το τελευταίο 24ωρο που έληξε σήμερα το πρωί, άνδρες της Δύναμης διενήργησαν 3.371 ελέγχους σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.206 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες, στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 263 έλεγχοι και έγιναν 8 καταγγελίες πολιτών, στην Λάρνακα διενεργήθηκαν 572 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 3 πολίτες, στην Πάφο καταγγέλθηκαν 4 πολίτες και 2 υποστατικά έπειτα από 155 ελέγχους, στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 517 έλεγχοι και έγινε 1 καταγγελία πολίτη και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 242 έλεγχοι χωρίς να προκύψουν καταγγελίες.

Τα Τμήματα Τροχαίας διενήργησαν 289 ελέγχους και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 127 ελέγχους χωρίς να προκύψουν καταγ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Συννεφιασμένος ο καιρός

Συννεφιασμένος ο καιρός

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους ...
ΚΥΠΕ
 |  ΚΥΠΡΟΣ