ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μόρφου: Δεν πήγα στο δικαστήριο με ιδιωτικούς φύλακες

Τα όσα αναφέρει σε ανακοίνωση η Μητρόπολη

ΚΥΠΕ

H Ιερά Μητρόπολη Μόρφου λέει ότι «ουδέποτε μίσθωσε ιδιωτικούς φύλακες για προστασία του Μητροπολίτη Μόρφου, Νεοφύτου». Σε ανακοίνωση της η Μητρόπολη διαψεύδεται σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτη» σύμφωνα με το οποίο «η εμφάνιση του Μητροπολίτη στο δικαστήριο συνοδεύτηκε με 40 αστυνομικούς και μέλη εταιρείας υπηρεσιών ασφαλείας που μίσθωσε η μητρόπολη».

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα στην εφημερίδα «Πολίτης», με τίτλο «Μόρφου Νεόφυτος – Στο δικαστήριο μετά φρουρών και αντιεμβολιαστών» η Μητρόπολη Μόρφου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «ουδέποτε μίσθωσε ιδιωτικούς φύλακες για προστασία του Μητροπολίτη και εκ τούτου διαψεύδουμε κατηγορηματικά το δημοσίευμα αυτό και ευελπιστούμε ότι η εφημερίδα Πολίτης θα προχωρήσει το συντομότερο σε επανόρθωση».

Προσθέτει ότι το εν λόγω δημοσίευμα «αναπαράγεται μάλιστα από ιστοσελίδες».

«Θεωρούμε καλόπιστα ότι το δημοσίευμα θα μπορούσε να θεωρηθεί προϊόν παραπληροφόρησης του συντάκτη και προς αποκατάσταση της αλήθειας, ενημερώνουμε τους αναγνώστες του κειμένου αυτού ότι η Ιερά Μητρόπολις Μόρφου «ουδέποτε μίσθωσε ιδιωτικούς φύλακες για προστασία του Μητροπολίτη Μόρφου, Νεοφύτου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση