ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι εννέα νέοι μονόδρομοι του Δήμου Λευκωσίας

Όλοι στον Άγιο Αντώνιο, από σήμερα οι νέες ρυθμίσεις

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι έχει αποφασισθεί σύμφωνα με τoυς Περί Τρoχαίας Δημoτικoύς Καvovισμoύς Λευκωσίας και τον Περί Δήμων Νόμο όπως από τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου, 2022 τεθούν σε εφαρμογή οι ακόλουθες μονόδρομες κατευθύνσεις στην ενορία Αγίου Αντωνίου:

1. Μονοδρόμηση της οδού Μαυρομιχάλη από τη συμβολή της με την οδό Θεοτόκη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μυστρά με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την οδό Μυστρά.

2. Μονοδρόμηση της οδού Μυστρά από τη συμβολή της με την οδό Μαυρομιχάλη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ναυπάκτου με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την οδό Ναυπάκτου

3. Μονοδρόμηση τμήματος της οδού Ναυπάκτου από τη συμβολή της με την λεωφόρο Διγενή Ακρίτα μέχρι τη συμβολή της με την οδό Θεοτόκη με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την οδό Θεοτόκη.

4. Μονοδρόμηση τμήματος της οδού Ναυπάκτου από τη συμβολή της με την οδό Μυστρά μέχρι τη συμβολή της με την οδό Θεοτόκη με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την οδό Θεοτόκη.

5. Μονοδρόμηση τμήματος της οδού Γρίβα από τη συμβολή της με την οδό Θεοτόκη μέχρι στη συμβολή της με την Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα.

6. Μονοδρόμηση τμήματος της οδού Γρίβα από τη συμβολή της με την οδό Ευθύμιου Χατζηπέτρου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μυστρά με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την οδό Μυστρά.

7. Μονοδρόμηση της οδού Γρεβενών με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την λεωφόρο Καλλιπόλεως

8. Μονοδρόμηση της οδού Ευθύμιου Χατζηπέτρου με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την οδό Γρίβα

9. Μονοδρόμηση τμήματος της οδού Μουρούζη από τη συμβολή της με την οδό Μυστρά μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ευθύμιου Χατζηπέτρου με επιτρεπόμενη κατεύθυνσης προς την οδό Ευθύμιου Χατζηπέτρου.

Νοείται πως σε όλους τους πιο πάνω δρόμους θα επιτραπεί η στάθμευση οχημάτων στη μία πλευρά και θα απαγορευτεί στην απέναντι πλευρά, σύμφωνα με τη νέα οριζόντια και κάθετη σήμανση. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση