ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οκτώ πτήσεις πραγματοποιήθηκαν στο αεροδρόμιο Πάφου

Αναμένονται σταδιακά μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο να αυξηθούν, σύμφωνα με την Εκπρόσωπο Τύπου της Hermes

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Oκτώ πτήσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο αεροδρόμιο Πάφου σύμφωνα με την Εκπρόσωπο Τύπου της Hermes Airports Xρύστα Ντζανή.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η κ. Ντζανή ανέφερε πως πρόκειται για τρεις αφίξεις και τρεις αναχωρήσεις από και προς Κρακοβία, Πολωνία, και Ισραήλ (Tel Aviv) καθώς και δύο πτήσεις επαναπατρισμού από την Αγγλία ( Liverpool).

Με βάση τον μέχρι στιγμής επαναπρογραμματισμό της Hermes Airports , oι πτήσεις είπε η κ. Ντζανή, αναμένονται σταδιακά μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο να αυξηθούν στον αερολιμένα Πάφου, με την προσθήκη νέων προορισμών προς τα ελληνικά νησιά, την Γερμανία, την Πολωνία, την Εσθονία, την Λετονία, την Ολλανδία, την Λιθουανία και την Σλοβακία.

Σύμφωνα με την Εκπρόσωπο Τύπου της Hermes Airports, εάν οι επιδημιολογικές συνθήκες το επιτρέψουν θα προστεθούν πτήσεις και από άλλους προορισμούς όπως ενδεχομένως το Ηνωμένο Βασίλειο εφόσον περάσει στην κατηγορία Β από την κατηγορία Γ που βρίσκεται σήμερα.

Επεσήμανε επίσης πως ο προγραμματισμός αυτός στηρίζεται στον σχεδιασμό που έχουν κάνει οι αεροπορικές εταιρείες, μέχρι στιγμής, η υλοποίηση του οποίου εξαρτάται από την ζήτηση και από τις επιδημιολογικές συνθήκες στη Κύπρο και στο εξωτερικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Coronavirus  |  Πάφος  | 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Frederick και Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Frederick και Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας

Τα δύο συμβαλλόμενα μέρη θα συνεργαστούν στο πεδίο της αναβάθμισης και ανάπτυξης υποδομών που εξυπηρετούν την τουριστική ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ