ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πάφος: Τρίτη σύλληψη για την υπόθεση πυροβολισμών την Πρωτοχρονιά

Ένας 26χρονος συνελήφθη στις 22:30 της Κυριακής, ενώ για την ίδια υπόθεση συνελήφθη την Παρασκευή 27χρονος και ήδη τελεί υπό πενθήμερη κράτηση 24χρονος

ΚΥΠΕ

Σε τρίτη σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με την υπόθεση κακόβουλης ζημιάς και πυροβολισμών την Πρωτοχρονιά.

Σύμφωνα με το Γραφείο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, ένας 26χρονος συνελήφθη στις 22:30 της Κυριακής, ενώ για την ίδια υπόθεση συνελήφθη την Παρασκευή 27χρονος και ήδη τελεί υπό πενθήμερη κράτηση 24χρονος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τη Δευτέρα 2.1.23 καταγγέλθηκε από 28χρονο μόνιμο κάτοικο Κύπρου ότι την Πρωτοχρονιά, γύρω στις 04:30, ενώ διασκέδαζε σε κέντρο αναψυχής στην Πάφο με δύο φιλικά του πρόσωπα δέχτηκε τηλεφώνημα από πρόσωπο, το οποίο γνωρίζει, το οποίο του ζήτησε να συναντηθούν σε συγκεκριμένο σημείο στην πόλη της Πάφου για να συζητήσουν ιδιωτική τους διαφορά.

Όταν ο 28χρονος μετέβη εκεί με τα δύο φιλικά του πρόσωπα, συνάντησε το συγκεκριμένο πρόσωπο και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους άκουσε έναν πυροβολισμό. Στην συνέχεια το πρόσωπο που ζήτησε το ραντεβού αποχώρησε από το μέρος με το αυτοκίνητο του, ενώ ο παραπονούμενος άκουσε άλλους δυο πυροβολισμούς. Εκ των υστέρων διαπίστωσε ότι ο ένας από τους πυροβολισμούς έπληξε το αυτοκίνητο του στο πίσω αριστερό φτερό.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 24 και 27 ετών και εναντίον τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και συνελήφθησαν ενώ ακολούθως προέκυψε μαρτυρία εναντίον 26χρονου ο οποίος και συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν είναι της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, παράνομης κατοχής και μεταφοράς κυνηγετικού όπλου και εκρηκτικών υλών, κακόβουλης ζημιάς και πυροβολισμών εντός κατοικημένης περιοχής και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση