ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πανεπιστήμιο Frederick: Τρεις Τελετές Αποφοίτησης και μία Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων

Στην παρουσία του ΠτΔ Νίκου Χριστοδουλίδη η πρώτη τελετή αποφοίτησης στη Λεμεσό

Δελτίο Τύπου

H μεγαλύτερη γιορτή της ακαδημαϊκής χρονιάς στο Πανεπιστήμιο Frederick πλησιάζει, καθώς η πανεπιστημιακή κοινότητα ετοιμάζεται για τη διοργάνωση τριών Τελετών Αποφοίτησης και της Τελετής Απονομής Βραβείων και Αριστείων σε μέλη της πανεπιστημιακής του κοινότητας, ακαδημαϊκούς, φοιτητές/τριες και απόφοιτους/ες που διέπρεψαν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023-24.

Για τη φετινή χρονιά, το Πανεπιστήμιο Frederick διοργανώνει τέσσερεις τελετές:

  • Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων, 26 Ιουνίου, 19:00, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας: Κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων θα επιβραβευθούν οι Πρωτεύσαντες/σες Απόφοιτοι/ες όλων των Πτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του ακαδημαϊκού έτους 2023-24 και οι Απόφοιτοι/ες Διδακτορικών Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου. Θα απονεμηθούν, επιπλέον, τα Βραβεία Μιχάλη Φρειδερίκου με τα οποία επιβραβεύεται το ήθος και η αριστεία μελών του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού, φοιτητών/τριών και απόφοιτων του Πανεπιστημίου Frederick. Τα Βραβεία Μιχάλη Φρειδερίκου θεσπίστηκαν το 2021 στη μνήμη του ιδρυτή του Πανεπιστημίου. Την τελετή θα χαιρετίσει η Υπουργός Παιδείας, Δρ Αθηνά Μιχαηλίδου. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Καθηγητής Σταμάτιος Κριμιζής, Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών ενώ βραβεία και αριστεία θα απονείμει ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Δρ Νικόδημος Δαμιανού.
  • 2η Τελετή Αποφοίτησης, 27 Ιουνίου, 20:00, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας: Την Τελετή Αποφοίτησης των προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών φοιτητών/τριών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου θα χαιρετήσουν ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Αλέξης Βαφεάδης και ο Πρόεδρος του Επιστημονικού και Τεχνικού Επιμελητηρίου, κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντή.

Σε όλες τις τελετές θα απευθύνουν χαιρετισμό η Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Frederick, κα Νατάσσα Φρειδερίκου, και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, Καθηγητής Γιώργος Δημοσθένους.

Οι τελετές θα μεταδίδονται ζωντανά από τις σελίδες του Πανεπιστημίου στο YouTube και στο Facebook.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση