ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:04
 

Αποφασίζουν για τα τετράμηνα οι οργανωμένοι γονείς

Στις 4 Ιουλίου θα έχουν συνεδρία - Κατατέθηκε πρόταση από τον Κυριάκο Νικηφόρου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Οι οργανωμένοι γονείς Μέσης Εκπαίδευσης θα πάρουν τις αποφάσεις τους για τις εξετάσεις τετραμήνων, στις 4 Ιουλίου, στην συνεδρία της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, που θα πραγματοποιηθεί στην Πάφο.

Αυτό δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Κυριάκος Νικηφόρου, ερωτηθείς για την χθεσινή συνεδρία της Συνομοσπονδίας.

«Στη χθεσινή συνεδρία όσον αφορά τις εξετάσεις τετραμήνων έχει κατατεθεί από τον Πρόεδρο μια πρόταση προς τους Προέδρους των Ομοσπονδιών, την οποία θα μελετήσουν, θα την μεταφέρουν στα σώματα τους, και στη συνεδρία της Παγκύπριας, που θα πραγματοποιηθεί στην Πάφο, στις 4 Ιουλίου, θα πάρουμε τις αποφάσεις μας», είπε.

Σε ερώτηση τι περιλαμβάνει αυτή η πρόταση, ο κ. Νικηφόρου είπε ότι το αν θα εφαρμοστεί το οτιδήποτε, «να υπάρχουν οι ασφαλιστικές δικλίδες που μπορούμε να ξέρουμε ότι θα λειτουργήσει σωστά».

Αναφορικά με τη σημερινή συνάντηση στο Υπουργείο Παιδείας με την Επιτροπή Κανονισμών, ο κ. Νικηφόρου είπε ότι συζητήθηκαν σημεία των κανονισμών που διέπουν την λειτουργία των δημόσιων σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, που παρουσιάζουν κάποια προβλήματα και τα οποία πρέπει να βελτιωθούν.

«Υπάρχουν διαφορετικές ερμηνείες, προσπαθούμε να τους κάνουμε πιο λειτουργικούς και ευελπιστούμε ότι σύντομα θα είναι έτοιμοι να πάνε στη Βουλή», σημείωσε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Σ. Περδίος: Η εθνική στρατηγική για τον τουρισμό υλοποιείται

«Οσοι περισσοτεροι τουριστες έρθουν τοσο το χειρότερο για μας Ο κίνδυνος από τον κορωνοιό πολλαπλασιάζεται ...»
Haris  |  22:16

Ανοίγει η βεντάλια των ελέγχων από χώρες με κορωνοϊό

«Μα αγαπητέ Υπουργέ, οι περισσότεροι που έρχονται Κύπρο από Ιταλία, δεν έρχονται με απευθείας πτήσεις, ...»
Ένας Πολίτης  |  11:25

Το τραγικό απόφθεγμα

«"...Όπως ήταν αναμενόμενο και οι τρεις ομάδες διέψευσαν την εμπλοκή τους στο καταγγελλόμενο σκάνδαλο. ...»
Χρίστος  |  09:57

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

X