ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διαδικτυακή Τελετή Αποφοίτησης Πανεπιστημίου Frederick

Η τελετή θα μεταδίδεται από το κανάλι του Πανεπιστημίου στο YouTube

Δελτίο Τύπου

Μια αλλιώτικη Τελετή Αποφοίτησης θα πραγματοποιηθεί από το Πανεπιστήμιο Frederick φέτος. Λόγω των ιδιαιτέρων συνθήκων και των περιοριστικών μέτρων, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση Διαδικτυακής Τελετής Αποφοίτησης την Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 8:00 μ.μ., σηματοδοτώντας, έστω και με αυτό τον πρωτότυπο τρόπο, την επιτυχή ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020. Η τελετή θα μεταδίδεται από το κανάλι του Πανεπιστημίου στο YouTube και θα μπορούν να την παρακολουθήσουν οι απόφοιτοι με τις οικογένειές και τους φίλους τους, το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό, αλλά και το ευρύ κοινό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χαιρετισμούς από τον Πρύτανη, Καθηγητή Γιώργο Δημοσθένους, την Πρόεδρο του Συμβουλίου, κ. Νατάσσα Φρειδερίκου, και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη. Χαιρετισμούς επίσης θα απευθύνουν οι δύο απόφοιτοι με την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση ανάμεσα σε όλους τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου. Ευχές και μηνύματα προς τους απόφοιτους θα απευθύνουν εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής ζωής, των επιστημών, των γραμμάτων και των τεχνών, ενώ τα δικά τους ξεχωριστά μηνύματα θα αποστείλουν και απόφοιτοι.

Τους φετινούς απόφοιτους, που θα καταγραφούν στην ιστορία ως «οι απόφοιτοι μαχητές μιας πανδημίας και ως οι απόφοιτοι αγωνιστές μιας σκληρής δοκιμασίας», όπως ανέφερε και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, περιμένουν ξεχωριστές και όμορφες εκπλήξεις.

Η Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου κ. Νατάσσα Φρειδερίκου ανακοινώνοντας την απόφαση του Πανεπιστημίου για διοργάνωση της διαδικτυακής τελετής αποφοίτησης ανέφερε: «Η Τελετή Αποφοίτησης αποτελεί αναμφίβολα την πιο σημαντική μέρα για όλη την πανεπιστημιακή κοινότητα και κυρίως για τους αποφοίτους μας, αλλά και τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους τους. Η πανδημία μπορεί να μην επέτρεψε την πραγματοποίηση της καθιερωμένης δια ζώσης τελετής αποφοίτησης, όμως το Πανεπιστήμιο, παραμένοντας πλήρως δεσμευμένο στον εορτασμό των επιτευγμάτων, των επιτυχιών και πάνω απ’ όλα της ψυχικής ανθεκτικότητας ολόκληρης της πανεπιστημιακής κοινότητας, θα προσφέρει σε όλους του απόφοιτους μια ιδιαίτερη και αξέχαστη εμπειρία, αντάξια των κόπων και των προσδοκιών τους, Δεσμευόμαστε ότι όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα πραγματοποιηθεί μια ζωντανή και ζεστή τελετή αποφοίτησης με τη φυσική παρουσία όλων.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

Διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης για τις Σχολές και τα προγράμματα σπουδών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης για τις Σχολές και τα προγράμματα σπουδών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Θα υπάρχει σύνδεση με χώρους της πανεπιστημιούπολης συμπεριλαμβανομένων των εργαστήριων Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Φαρμακευτικής, ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ