ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εικόνες από την διαμαρτυρία των φοιτητών του ΤΕΠΑΚ για τα μέτρα

Γύρω στους 100 φοιτητές βρίσκονται αυτή την στιγμή στο σημείο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Διαμαρτυρία διεξάγεται αυτή την στιγμή έξω από την βιβλιοθήκη του ΤΕΠΑΚ, κατά των μέτρων που αποφάσισε να εφαρμόσει την νέα ακαδημαϊκή περίοδο, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου, για την παρουσία των φοιτητών εντός των αιθουσών διδασκαλίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στους 100 φοιτητές βρίσκονται αυτή την στιγμή στο σημείο για να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους για την απόφαση του Πανεπιστημίου, να επιτρέπεται μόνο στους εμβολιασμένους φοιτητές, η φυσική παρουσία εντός των αιθουσών. Να σημειωθεί ότι αυτή την ώρα διεξάγεται επίσης η συνεδρία της Συγκλήτου στο διπλανό κτήριο της πρυτανείας.

Στην ανακοίνωση τους, οι φοιτητές της ΑΦΚ Νίκης, τονίζουν ότι «σαν φοιτητές και μορφωμένοι πολίτες δεν είμαστε κατά του εμβολίου, είμαστε κατά του του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των δικτατορικών αποφάσεων του πρύτανη μας»

«Ανάμεσα μας, βρίσκονται και παιδιά τα οποία εμβολιάστηκαν και σεβόμενοι την αντίθετη άποψη, ενστερνίζονται τους συμφοιτητές τους και επιζητούν μαζί μας την άκρως ίση μεταχείριση» αναφέρει η ανακοίνωση τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση